Tip dana: Sampdorija – Milan: Sampa je odlična ove sezone dok “rosonerima” ne cvetaju ruže!

U subotu su na programu mečevi osmine finala italijanskog Kupa, a za vas smo izdvojili svakako najinteresantniji duel osmine finala koji se igra u Đenovi gde domaća Sampdorija dočekuje Milan.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova.

Sampdorija: Fantastične partije ove ekipe!

Iako su im mnogi poznavaoci italijanskog fudbala pre početka sezone davali male šanse za plasman u Evropu, tim iz Đenove je na pravom putu da to učini ove sezone. Naime, Samprodija igra zaista fenomenalno, a najbolji pokazatelj je to i trenutna pozicija koju ovaj tim zauzima na tabeli. Naime, Sampa se posle 19. odigranih kola Serije A nalazi na fantastičnom sedmom mestu. Trenutno ova ekipa ima samo bod manje od šestoplasirane Rome, dva boda manje od petoplasiranog Milana, i samo tri boda manje od četvrtoplasiranog Lacija, pa je sigurno da će tim iz Đenove do kraja sezone voditi veliku bitku kada je u pitanju plasman u neko od evropskih takmičenja, a trenutno je ova ekipa u igri za oba.
U prošlom kolu Serije A je Sampa odigrala jedan poprilično dobar meč ali su ipak doživeli poraz i to od Juventusa a meč je završen rezultatom 2:1. Ono što je posebno bitna stvar pred ovaj meč sa Milanom je da su fudbaleri Sampdorije dobili jedno veliko pojačanje a to je povratnik u italijanski fudbal Manolo Gabijadini koji je stigao iz Sautemptona za 12 miliona evra.

Milan: Nije to onaj stari Milan…

Poprilično turbulentna sezona za “rosonere”. Naime, izabranicima Đenara Gatuza ne cvetaju ruže ove sezone, a u prilog tome govori i tek peta pozicija na tabeli Serije A. Međutim, mnogi su mišljenja da koliko loše Milan igra ove sezone, ova ekipa još i zauzima odlično peto mesto. Ambicija kluba je da se posle više godina konačno nađe u Ligi šampiona, ali to neće biti nimalo lako pošto će imati ozbiljne rivale u ekipama Lacija, sve bolje Rome, ali i protivnika na današnjem meču Sampdorije.
U prošlom kolu su izabranici Đenara Gatuza konačno zabeležili jednu pobedu i to protiv ekipe SPAL-a na San Siru kada je bilo 2:1. Ali pre toga je ova ekipa uradila nešto što ni oni najstariji navijači ne pamte, pošto u četiri meča zaredom u Seriji A nisu uspeli da postignu gol, a u tom periodu su čak tri puta remizirali i zabeležili jedan poraz od Fiorentine.
Ovih dana se dosta pisalo o smeni Đenara Gatuza, međutim, po svemu sudeći on će do kraja sezone predvoditi Milan, ali je sigurno da ova ekipa neće previše zapinjati u Kupu pošto je fokus na prvenstvu u kom žele konačno da izbore plasman u Ligu šampiona.

Naš predlog

Sampdorija igra sjajno ove sezone, a u prilog tome govori i plasman na sedmo mesto na tabeli. Sa druge strane, Milan je peti, ali ova ekipa se muči u svakom meču, i retko kad igra na svom prepoznatljivom nivou. Osim toga, sigurno je da izabranike Đenara Gatuza ne interesuje previše takmičenje u Kupu pošto žele da se fokusiraju na prvenstvo kroz koje mogu da obezbede Ligu šampiona što je glavni cilj ove ekipe. Zbog toga prednost u ovom mečum dajemo domaćinu pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.89. Takođe, treba očekivati efikasan meč pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96. Za one koji ne žele da previše rizikuju 1x je sasvim prihvatljiva varijanta. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 1.54.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.