Tip dana: Betis – Real Madrid: Mogu li Madriđani konačno do pobede?

Ovog vikenda je na programu 19. kolo španske La Lige, a svakako da se najinteresantiji susret igra u Andaluziji gde Betis dočekuje ekipu Real Madrida.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Betis: Navijači ove ekipe mogu da budu zadovoljni!

Ekipa iz Andaluzije nije na najbolji način startovala u ovogodišnjoj La Ligi, međutim kako vreme prolazi Betis pruža sve bolje partije. Pre dva kola je ova ekipa bila na visokoj petoj poziciji i to pošto su vezali tri pobede i to protiv Real Sosijedada, Rajo Valjekana i Espanjola, ali je opšti utisak da su sve to pokvarili lošim partijama u poslednja dva kola. Naime, prvo je Betis na svom stadionu remizirao sa Eibarom, da bi u prošlom kolu mimo svih očekivanja izgubili na gostovanju kod poslednje ekipe na tabeli Hueske, a taj meč je završen rezulatom 2:1.
Ipak, i pored toga navijači ove ekipe mogu biti zadovoljni pošto se njihovi ljubimci nalaze na sjajnom sedmom mestu na tabeli i imaju samo dva boda manje u odnosu na šestoplasirani Hetafe, a sigurno da je ta šesta pozicija vremenom postala glavni cilj ekipe iz Andaluzije pošto ona na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, čime bi Betis ponovio prošlogodišnji uspeh.
Sredinom nedelje je Betis igrao i meč osmine finala španskog Kupa i odigrali su na svom terenu meč bez golova protiv Real Sosijedada, ali to nije previše zabrinulo navijače ove ekipe pošto njihov tim igra podjednako dobro i na svom terenu ali i na gostovanjima.

Real Madrid: Stvari definitivno ne idu po planu!

Čini se da je sve krenulo nizbrdo po ekipu Real Madrida od kako su ovaj klub letos napustili Zinedin Zidan i Kristijano Ronaldo. Deluje da je ekipa nekako zasićena, pošto su u prethodne tri sezone isto toliko puta osvojili Ligu šampiona, pa je evidentno da fudbalerima nedostaje i motiva, što se i te kako odrazilo na rezultate koje Real postiže ove sezone. Izglednim se čini da bi ovo mogla biti jedna katastrofalno neuspešna sezona za Real. Za sada nisu ispali iz borbe niti za jedan trofej, iako im Barselona beži verovatno i nedostižnih deset bodova. U Kupu su savladali Leganes pre nekoliko dana sa 3:0 i praktično su već osigurali četvrtfinale, dok su se u Ligi šampiona plasirali u osminu finala. Treba svakako dodati da su Madriđani osvojili i novi trofej svetskog klupskog prvaka, ali je loša igra i dalje ono što najviše brine sve navijače ove ekipe.
Izgubili su neke mečeve koje definitivno nisu smeli, od CSKA dva puta u Ligi šampiona gde posebno moramo izdvojiti onaj katastrofalan poraz na Santjago Bernabeu sa ubedljivih 3:0, dok su u prvenstvu izgubili od recimo Alavesa, Levantea i Eibara. Kao šlag na tortu je i poraz u prošlom kolu od Real Sosijedada, što je samo još jedan dokaz slabosti “kraljevskog” kluba.
Na sve su se nadovezali i problemi s povredama pa sada nema golmana Kurtoe, zatim Krosa, Bejla, Ljorentea i Asensija dok je suspendovan Vaskez koji je u prošlom kolu dobio crveni karton na meču sa Real Sosijedadom.

Naš predlog

Betis igra zaista sjajno ove sezone, ali su u poslednja dva kola malo pokvarili taj utisak a naročito se to odnosi na prošlo kolo i poraz od poslednje Hueske. Sa druge strane ni Realu ne “cvetaju ruže”, a na sve to Santjago Solari neće moći da računa ni na nekoliko standardnih prvotimaca zbog problema sa povredama. Ipak, i pored tih izostanaka Madriđani imaju jako kvalitetan tim na raspolaganju, pa vam hrabro preporučujemo da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.15. U prošlom meču koji su ovedve ekipe odigrali u Andaluziji rezultat je bio 3:5 za Real, dok je pre toga bilo 1:6, što znači da je na poslednja dva meča koji su ove dve ekipe odigrale u Sevilji palo ukupno 15 golova! Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.53. Sigurno da je nešto sigurnija varijanta igra 3+, a kladionica Meridianbet tu igru plaća sa kvotom 1.61.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.