Tip dana: Valensija – Hihon: Težak posao za “slepe miševe”!

Veliki favorit pre ovog meča osmine finala Kupa Kralja između Valensije i Hihona je bio tim sa Mestalje, međutim Hihon je došao do pobede u prvom meču na svom terenu od 2:1, pa sada “slepe miševe” definitivno čeka izuzetno težak zadatak.
Duel ove dve ekipe je na programu od 21 čas i 30 minuta.

Valensija: Loša sezona za ovu ekipu!

Taman kada pomislimo da su fudbaleri Valensije konačno počeli sa partijama kakve se i očekuju od njih, brzo usledi neki neočekivani poraz. Ova ekipa nikako da veže nekoliko dobrih partija kojim bi konačno popravili svoj plasman na tabeli. Naime, “slepi miševi” se trenutno nalaze tek na desetom mestu na tabeli i udaljeni su od zone ispadanja samo četiri boda. Ipak, ova ekipa ima i samo pet boda manje od šestoplasirane ekipe na tabeli a poznato je da to šesto mesto garantuje plasman u Ligu Evrope. U prošlom kolu je Valensija odigrala nerešeno sa Valjadolidom na svom terenu iako su većim delom tog meča vodili, čak su i kod rezultata 1:0 promašili penal, a kazna za to je stigla nekih desetak minuta pred kraj meča i ponovo su fudbaleri ove ekipe pognute glave napustili Mestalju.
U tom meču je nastupio najjači sastav ove ekipe, dok će u duelu sa Hihonom sigurno biti nekih promena pošto je Valensiji prioritet domaće prvenstvo.

Hihon: Može ova ekipa dosta bolje!

Kada su u pitanju fudbaleri Hihona, slobodno možemo konstatovati da ova ekipa igra slično kao Valensija. Trenutno se ova ekipa nalazi na 12. mestu i imaju sve manje šansi da uđu u borbu za mesto koje vodi naredne sezone u La Ligu, što se stidljivo pred početak sezone pominjalo kao glavna ambicija ovog tima.
Ipak, ono što je nekako karakteristično za ovu ekipu je da igra dosta dobro na svom terenu, a očajno na strani. Naime, Hihon je do sada doživeo samo jedan poraz na svom stadionu i to od Saragose u pretprošlom kolu, dok im na strani nikako ne cvetaju ruže. Do sada imaju samo jednu pobedu, čak pet poraza i pet remija. Međutim, zanimljivo je da su tu jednu pobedu na strani ostvarili protiv vrlo verovatno najvećeg favorita za ulazak u La Ligu ekipe Granade koja se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli.
Već tri kola ova ekipa ne zna za pobedu, a u tom periodu su dva puta remizirali i doživeli već pomenuti poraz od Saragose na svom terenu. U subotu su bili veoma blizu pobede u duelu sa Albaseteom pošto je sredinom prvog poluvremena bivši fudbaler Partizana Uroš Đurđević postigao fantastičan gol za 0:1, ali je Albasete četiri minuta pre kraja meča poravnao rezultat.

Naš predlog

Iako Valensiju ne interesuje previše Kup, sigurno je da će u ovom meču učiniti sve da dođu do pobede i prolaska u narednu fazu, pogotovu ako uzmemo u obzir da fudbaleri Hihona igraju očajno na strani. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 na ovom meču koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30. Sigurno je da će “slepi miševi” krenuti od prvog minuta napadački na gol Hihona pa vam predlažemo da keca pojačate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69. Treba takođe očekivati i efikasan meč pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotm 1.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.