Tip dana: Juventus – Kjevo: Duel prvog i poslednjeg na tabeli!

Poslednji meč 20. kola italijanske Serije A igra se u Torinu gde prvoplasirani Juventus dočekuje “fenjeraša” na tabeli, ekipu Kjeva.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Juventus: Stvari idu po planu!

Nema se šta fudbalerima Juventusa zaista zameriti za ovu sezonu. Ekipa iz Torina igra zaista fantastično, a u prilog tome govori i činjenica da se nalaze na prvom mestu na tabeli, i imaju čak šest bodova više od drugoplasiranog Napolija, ali i meč manje koji će večeras odigrati protiv poslednjeplasiranog Kjeva.
Kada je u pitanju Liga šampiona, i tu su izabranici Masimilijana Alegrija odlični pošto su takmičenje završili na prvom mestu u grupi i obezbedili plasman u nokaut fazu, ali tu će imati izuzetno težak posao pošto ih čeka dvomeč sa Atletiko Madridom.
“Stara dama” dočekuje ovaj meč u dosta dobrom raspoloženju pošto su sredinom prošle nedelje osvojili Superkup Italije nakon što su savladali Milan i to golom Kristijana Ronalda.
U poslednja dva kola u Seriji A Juve je pružio nešto slabije partije, pošto su prvo remizirali sa Atalantom u Bergamu kada je bilo 2:2, dok su u prošlom kolu na svom terenu savladali sjajnu Sampdoriju sa 2:1 i to uz dosta muke, pa se može reći da im je ova zimska pauza svakako dobro došla.

Kjevo: Mogu li “leteći magarci” da se spasu?

Ne ide fudbalerima Kjeva nikako ove sezone pošto se od početka nalaze na poslednjem mestu na tabeli i po svemu sudeći će naredne sezone okušati sreću u Seriji B. Činjenica da su im na statu šampionata zbog finansijskih problema i neizmirenih obaveza oduzeta tri boda samo dodatno pogoršava situaciju za ekipu Kjeva, ali i igre ove ekipe ne obećavaju da će zadržati prvoligaški status.
Tek u prošlom kolu, odnosno poslednjem kolu prvog dela prvenstva su konačno uspeli pobediti i to ekipu koja se odmah nalazi ispred njih na tabeli – Frozinone. Mučili su se i u tom meču, a pobedu je doneo sjajni Đakerini i to petnaestak minuta pre kraja meča i to u trenucima kada su “leteći magarci” imali igrača više na terenu.
Ono što je posebno bitno pred ovaj meč je da je Kjevo dobrano namučio Juventus u prvom delu sezone, pošto je “stara dama” došla do pobede na tom meču u sudijskoj nadoknadi. Bio je to jedan zaista fantastičan meč koji je završen pobedom Juventusa (3:2).
U međuvremenu je tim iz Verone napustio Valter Birsa koji je sasvim sigurno bio jedan od najboljih fudbalera ove simpatične ekipe.

Naš predlog

Fudbalerima Juventusa apsolutno sve polazi za rukom u ovom prvenstvu i veoma blizu su osmoj uzastopnoj tituli šampiona Italije. Sa druge strane, fudbaleri Kjeva traže slamku spasa kako bi nekako opstali u Seriji A iako će to biti zaista teško. Naravno da su fudbaleri Juventusa veliki favoriti na ovom meču, ali vam ipak predlažemo da pokušate sa golovima na ovom susretu kojih će i te kako biti. Predlažemo vam da odigrate igru 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.51. Ipak, ne mislimo da će na ovom meču biti samo tri gola, već bi taj broj mogao da bude i znatno veći pa vam predlažemo da pokušate i sa igrom 4+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.30. Za kraj za vas imamo jedan hrabar predlog. Naime, Kjevo je u prvom meču u sezoni Juventusu dao čak dva gola, pa smo mišljenja da bi sada mogli da postignu makar jedan. Zbog toga vam savetujemo da odigrate igru GG koju kladionica 10bet plaća sa fantastičnom kvotom 2.95.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.