Tip dana: Marselj – Lil: Može li Baloteli da pomogne Marselju da se trgne?

Prvi meč u okviru 22. kola francuske Lige 1 se igra na Veledromu gde će domaća ekipa Marselj ugostiti fudbalere Lila.
Duel ove dve je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Marselj: Može li Baloteli da probudi ovu ekipu?

Iako je ekipa sa Veledroma uložila ozbiljna finansijska sredstva u letnjem prelaznom roku rezultati su za sada nažalost izostali. Naime, fudbaleri Marselja se trenutno nalaze na tek sedmom mestu na tabeli uz čak šest bodova manje u odnosu na Lion koji se nalazi na trećem mestu, a opšte poznato je da upravo to treće mesto donosi plasman u Ligu šampiona što i jeste glavni cilj ove ekipe za ovu sezonu.
Uspeo je Marselj konačno prekinuti negativni niz i u prošlom kolu su savladali Kaen i to u gostima sa 1:0. Pre toga je ova ekipa bila čak pet kola bez pobede i doživeli su eliminaciju iz oba Kupa. Ako na to sve dodamo i poprilično loš nastup u Ligi Evrope onda je sigurno jasno u kakvim se problemima nalazi ova ekipa.
Trijumf kod Kaena je samo malo popravio situaciju, ali treba dodati i to da Marselj nije briljirao na tom meču iako su imali igrača više u drugom poluvremnu. Doveli su u međuvremenu napadača Balotelija, ali je možda rano da odmah i startuje, dok je za ovaj meč pod velikim znakom pitanja Paje.

Lil: Fanastična sezona za ovu ekipu!

Fudbaleri Lila su sasvim sigurno najprijatnijie iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige 1, a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze na sjajnom drugom mestu na tabeli. Trenutno ova ekipa ima čak 13 bodova manje od prvoplasiranog PSŽ-a koji uz to ima i dva meča manje, ali sigurno je da cilj ove ekipe nije da napadne prvo mesto, već da sačuvaju drugo i za sada im to polazi za rukom pošto imaju tri boda viška u odnosu na trećeplasirani Lion.
Nakon neočekivanog poraza od Tuluza i to na svom terenu fudbaleri Lila su u prethodna dva kola vezali dve pobede. Prvo su bili bolji na gostovanju kod Kaena, da bi u prošlom kolu na svom terenu savladali ekipu Amijena.
U međuvremenu su fudbaleri ove ekipe uspeli da ostvare i dva trijumfa u Kupu pa nema sumnje da se nalaze u fantastičnoj formi.
Ono što je jako bitno uoči ovog meča je podatak da su fudbaleri Lila na poslednja tri gostovanja u francuskoj Ligi 1 ostvarili isto toliko pobeda iako protivnici nisu bili nimalo naivni.

Naš predlog

Marselj ne igra onako kako su to njihovi navijači očekivali, ali se čini da bi dolaskom Balotelija stvari mogle da se poboljšaju. Sa druge strane Lil je odličan ove sezone i nalazi se na sjajnom drugom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona. Domaća ekipa je u poslednja dva susreta na svom terenu dva puta remizirala pa smo ubeđeni da je konačno došlo vreme za jednu pobedu ove ekipe na Velodromu kojom bi se primakli ekipama koje se bore za izlazak u Evropu. Upravo zbog toga prednost u ovom meču dajemo Marselju pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20. Fudbaleri Lila igraju poprilično ofanzivno ove sezone i postižu dosta golova pa smo sigurni da će i na ovom meču postići makar jedan. Zbog toga vam savetujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Nema sumnje da nas očekuje jedan efikasan meč, pa vam za kraj savetujemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.