Tip dana: Milan – Napoli: Očekuje nas spektakl na San Siru!

Ovog vikenda je na programu 21. kolo italijanske Serije A, u kom nas u subotu uveče očekuje veliki derbi između Milana i Napolija koji se igra na San Siru.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Milan: Stvari idu na bolje!

Evidentno je da se fudbaleri Milana dosta muče ove sezone, čak i kada pobeđuju, ali isto tako kada pogledamo tabelu ona kaže da se fudbaleri ove ekipe posle dvadeset odigranih kola nalaze na četvrtom mestu na tabeli. To mesto naredne sezone vodi u Ligu šampiona, i upravo to i jeste glavni cilj “rosonera” za ovu sezonu.
Iako je bilo trenutaka kada je Đenaro Gatuzo izgubio podršku uprave, ekipa je vezala dva jako važne pobede i na taj način se bivši fudbaler Milana a sada trener ove ekipe spasio, i kako sada stvari stoje on će predvoditi “rosonere” makar do kraja sezone.
Sredinom nedelje je u Milan stigao Pjontek koji je pružao fantastične partije u Đenovi u ovoj polusezoni, ali je klub napustio Gonzalo Iguain koji je prešao u Čelsi.
U prošlom kolu su izabranici Đenara Gatuza pružili jednu od najboljih partija u ovoj sezoni i na gostovanju su slavili protiv ekipe Đenove sa 2:0. Na taj način su odbili nalet Rome i sačuvali četvrtu poziciju na tabeli, a već u ovom duelu sa Napolijem bi Pjontek mogao da debituje za “rosonere”.

Napoli: Tim iz Napulja ne da drugo mesto!

Navijači Napolija mogu da budu zadovoljni sa onim što pruža njihova ekipa u ovoj sezoni pošto se nalaze na drugom mestu na tabeli Serije A, ali imaju čak devet bodova zaostatka u odnosu na Juventus. Ipak, nekako ostaje žal za Ligom šampiona u kojoj su izabranici Karla Ančelotija pružili zaista fantastične partije ali ipak nisu uspeli da prođu grupu iako su osvojili čak devet bodova. Presudio je poraz u poslednjem kolu od Liverpula na Enfildu, pa će Napolitanci morati da nastave takmičenje u Ligi Evrope u kom takođe imaju najviše moguće ambicije.
Što se tiče Serije A, u prošlom kolu su izabranici Karla Ančelotija ostvarili jedan izuzetno važan trijumf pošto su na svom San Paolu savladali fudbalere Lacija sa 2:1, iako je opšti utisak da su mogli i ubedljive da isprate ekipu iz Rima kući pošto su u tom meču propustili dosta šansi, ali na kraju se piše da su osvojena nova tri boda i to je jedino i važno.
Ipak, ono što je jako bitna stvar pred ovaj meč je da se verovatno i dva najbolja fudbalera Napolija Kalidu Kulibali i Lorenco Insinje vraćaju na teren posle crvenih kartona koje su dobili u meču sa Interom koji su izabranici Karla Ančelotija nažalost izgubili.

Naš predlog

Veliki problem ove sezone je što Milan nikako da veže nekoliko dobrih rezultata. Ipak, u poslednja dva kola su ostvarili dve pobede, ali su u međuvremenu izgubili finale Superkupa od Juventusa. Što se tiče Napolija, ova ekipa drži drugu poziciju i teško je da će se sa nje i pomeriti pošto imaju čak sedam bodova više u odnosu na trećeplasirani Inter. Ove nedelje su se desile dve velike promene u Milanu pošto je Gonzalo Iguain napustio klub i otišao u Čelsi, dok je u Milan stigao jedan od najboljih strelaca u dosadašnjem teku sezone Pjontek. Očekuje se da San Siro bude prepun pa smo mišljenja da bi fudbaleri Milana na krilima svojih navijača mogli do pobede i zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.70. Takođe, nema sumnje da nas očekuje jedan efikasan duel pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Treba očekivati da će izabranici Karla Ančelotija uspeti da zatresu mrežu “rosonera” pa vam za kraj preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.