Tip dana: Inter – Lacio: Ko ide na Milan u polufinalu Kupa Italije?

U četvrtak je na programu poslednji meč četvrtfinala italijanskog Kupa u kom se na stadionu Đuzepe Meaca sastaju Inter i Lacio.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Inter: Ostaje žal za Ligom šampiona…

Kada se sve sabere i oduzme moramo priznati da fudbaleri Intera imaju dosta dobru sezonu iza sebe. Trenutno se izabranici Lučana Spaletija nalaze na trećem mestu na tabeli i imaju čak pet bodova prednosti u odnosu na četvrtoplasirani Milan, ali čak osam bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Napoli. Ipak, kada se setimo prošle sezone u kojoj je Inter tek u poslednjem kolu došao do četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona i to nakon velike pobede nad Lacijom na Olimpiku, sigurno je da svi navijači ove ekipe iz te perspektive mogu biti i više nego zadovoljni sa ovom sezonom.
Ipak u poslednje vreme “neroazuri” ne igraju onako kako se to očekuje od njih pa su u poslednja dva kola osvojili samo jedan bod, a zanimljivo je da nisu postigli nijedan gol što je zaista poražavajući podatak. Prvo je ekipa Lučana Spaletija na svom terenu remizirala sa Sasuolom, da bi u prošlom kolu na gostovanju kod Torina doživeli peti poraz u sezoni pošto su “bikovi” bili bolji sa rezultatom 1:0.
Sigurno je da ekipa iz Milana ima velike ambicije i u italijanskom Kupu, pogotovu što dosta dugo nisu ostvarili ozbiljniji rezultat u ovom takmičenju.

Lacio: Težak raspored je učinio svoje!

Dugo su fudbaleri Lacija bili na četvrtom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, ali su u poslednje vreme dosta pogoršali svoju formu. Naime, ekipa Simonea Inzagija je u poslednja tri meča bez pobede a u tom periodu su doživeli dva poraza i jedan remi. Ipak, treba biti realan pa priznati da su fudbaleri Lacija imali izuzetno težak raspored pošto su prvo na svom terenu dočekali soilidnu ekipu Torina i taj meč je završen rezultatom 1:1. Nakon tog meča su u Napulju gostovali ekipi koju sa klupe predvodi Karlo Ančeloti i doživeli su poraz (2:1), da bi u prošlom kolu nakon odlične partije i početnog vođstva dozvolili sedmom uzastopnom prvaku Italije Juventusu da napravi preokret i na kraju dobije taj meč sa 2:1, pa je sigurno da možemo pričati i o krizi ekipe iz Rima.
Po tradiciji Lacio igra dosta dobro u Kupu, samo je veliko pitanje u ovom trenutku koliko im je to takmičenje prioritet pošto su se plasirani i u nokaut fazu Liga Evrope, ali i dalje imaju i realne šanse da dođu do tog četvrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona što je glavni cilj Lacijala za ovu sezonu.
Ono što je svakako ohrabrujući podatak za ekipu iz Rima uoči ovog meča je činjenica da daleko bolje igraju sa Interom na Đuzepe Meaci nego na svom Olimpiku pa nema sumnje da u dobrom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.

Naš predlog

Pored Serije A, Inter ima velike ambicije i u italijanskom Kupu gde dugo nisu ostvarili zapaženiji rezultat. Sa druge strane, Lacio će se više fokusirati na domaće prvenstvo i Ligu Evrope, pa se može slobodno reći da nemaju previše motiva kada je ovaj meč u pitanju, iako poslednjih godina dosto dobro igraju na gostovanjima kod Intera. Prednost u ovom meču dajemo domaćoj ekipi pa vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.15. Takođe, treba očekivati i meč sa dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Za kraj, preporučujemo vam da probate i sa jednim prelazom. Činjenica je da će Inter još u prvom poluvremenu pokušati da reši pitanje pobednika na ovom meču, pa vam predlažemo da probate sa igrom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.