Tip dana: Sasuolo – Juventus: “Stara dama” traži izlaz iz krize!

Jedan od najzanimljivijih susreta 23. kolo Serije A igra se u Ređo Emiliji gde fudbaleri Sasuola dočekuju sedmostrukog uzastopnog osvajača Skudeta – Juventus.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Sasuolo: Sredina tabele je realnost!

Fudbaleri Sasuola su fantastično započeli ovogodišnju sezonu u Seriji A, međutim kako vreme prolazi ova ekipa pruža sve slabije partije. Naime, u prvih nekoliko kola je ekipa iz Ređo Emilije bila i na nestvarnom drugom mestu na tabeli, ali kako je prvenstvo odmicalo tako su i igre ove ekipe bile sve slabije pa su pali na 11. mesto. Međutim, ono što je najvažnije ipak kada je ova ekipa u pitanju je da Sasuolo ima čak 13 bodova više od ekipe koja će se naredne sezone preseliti u Seriju B, pa je sigurno da izabranike trenera De Zerbija u nastavku očekuje mirna sezona.
To ne znači da ekipa iz Ređo Emilije neće pokušati da dođe do mesta koje vodi u Ligu Evrope, ali je ipak to u ovom trenutku nerealno jer imaju čak šest bodova manje od šestoplasirane ekipe na tabeli.
Ipak, Sasuolo u poslednja tri meča ne zna za poraz. Prvo su na gostovanju kod Intera odigrali jedan sjajan meč i remizirali su pošto je susret završen najnepopularnijim rezultatom (0:0). Nakon toga su na svom terenu deklasirali Kaljari sa 3:0, da bi u prošlom kolu na stadionu Marasi remizirail sa Đenovom (1:1).
Treba napomenuti i to da se Sasuolo do sada samo pet puta sastajao sa Juventusom na svom terenu, i uspeli su čak da dođu i do jedne pobede, ali i jednog remija što im svakako daje nadu uoči ovog meča.

Juventus: “Stara dama” je u krizi!

Pravo čudo treba da se dogodi pa da fudbaleri Juventusa ne postanu šampioni Italije, što bi bio rekordni osmi put zaredom da se Juventini okite Skudetom. Međutim, svi navijači ove ekipe su zabrinuti zbog činjenice da njihovi fudbaleri pružaju dosta slabije partije u poslednje vreme. Naime, posle remija na svom terenu sa Parmom je i definitivno da se fudbaleri Juventusa nalaze u krizi. Pre toga je ekipa iz Torina u okviru četvrtfinala italijanskog Kupa doživela jedan od najubedljivijih poraza u poslednje vreme pošto je Atalanta bila bolja i slavila u tom meču sa ubedljivih 3:0.
I pre tog meča su izabranici Masimilijana Alegrija imali dosta problema na gostovanju kod Lacija gde su posle preokreta došli do pobede (1:2), i već u tom susretu se videlo da nešto ne funkcioniše u redovima “stare dame”. Šlag na tortu svakako je predstavljao meč iz prošlog kola kada je Juve na svom terenu dočekao Parmu. Svi su očekivali laganu pobedu ekipe iz Torina, ali je meč završen rezultatom 3:3. Verujemo da se svi navijači ovog kluba ne sećaju kada je poslednji klub Juventus primio tri gola na svom stadionu.
Ruku na srce, treba priznati i to da Juventus ima velikih problema sa povređenim fudbalerima, naročito kada je u pitanju odbrambena linija pošto su sva tri člana čuvenog BBC-ja (Bonući, Barzalji, Kjelini) povređeni.

Naš predlog

I pored činjenice da će Juventus na ovom meču nastupiti bez nekoliko fudbalera iz prve postave, smatramo da su i dalje veliki favoriti u meču protiv Sasuola koji igra dosta dobro u poslednje vreme. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Takođe, nema sumnje da nas očekuje jedan poprilično efikasan meč pošto fudbaleri Juventusa svakako žele da se iskupe svojim navijačima za prošlonedeljni remi sa Parmom na Enio Tardiniju. Zato vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Za kraj, smatramo da će izabranici Masimilijana Alegrija od prvog trenutka susreta kreniti ofanzivno na gol Sasuola kako bi što pre postigli gol i prebrinuli veći deo posla u ovom meču. Zbog toga smo se odlučili za prelaz 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.27.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.