Tip dana: Atalanta – Milan: Ulog je Liga šampiona!

Ovog vikenda je na programu 24. kolo italijanske Serije A a svakako da se najzanimljiviji meč igra u Bergamu gde fudbaleri Atalante dočekuju Milan.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Atalanta: Fantastične partije ove ekipe u poslednje vreme!

Nakon nešto lošijih partija na startu sezone, fudbaleri Atalante igraju fantastično u nastavku i nećemo preterati ako kažemo da u ovom trenutku igraju možda i najlepši fudbal u Italiji. Naime, fudbaleri Atalante su do sada postigli čak 50 golova što je samo dva gola manje od vodećeg Juventusa koji je postigao 52, ali treba dodati i to da je “stara dama” svoj meč odigrala dan ranije.
Da imaju karakter izabranici trenera Gasperinija su pokazali u prošlom kolu kada su na svom terenu preokrenuli protiv SPAL-a koji je dobrim delom meča imao prednost od jednog gola razlike. Takođe, slično je bilo i u meču koji je ekipa iz Bergama na svom stadionu odigrala pre tog duela sa SPAL-om kada su sustigli prednost Rome od čak tri gola, i na kraju su čak mogli i do pobede.
Nagrada za ove sjajne partije je četvrto mesto na tabeli uz podatak da četvrtoplasirani Milan sa kojim se sastaju u ovom kolu ima samo bod manje, pa bi eventualnom pobedom u ovom meču zauzeli četvrtu poziciju koja naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što bi zaista bio nestvaran uspeh kada je ekipa iz Bergama u pitanju, obzirom da su prošle godine ispali u plej ofu za Ligu evrope kada je bolji bio danski Kopenhagen.

Milan: Konačno prava forma!

Dugo su se fudbaleri Milana mučili ove sezone, ali ono što izabranici Đenara Gatuza pružaju u poslednjih nekoliko kola svakako zaslužuje samo reči hvale. Naime, “rosoneri” se trenutno nalaze na četvtom mestu na tabeli, i na poslednjih sedam mečeva ne znaju za poraz. U prošlom kolu je ova ekipa pružala možda i najbolju partiju ove sezone pošto su na svom terenu bez većih problema savladali ekipu Kaljarija sa 3:0.
Čini se i da je uprava kluba iz Milana posle duže vremena pogodila sa pojačanjima pošto su novajlije Paketa i Pjontek za vrlo kratko vreme opravdali uloženi novac, naročito ovaj drugi koji je nastavio da rešeta protivničke mreže i do sada je postigao 15 golova.
Da je Milan konačno pronašao svoju pravu formu pokazuju i nedavni mečevi sa Romom i Napolijem koje izabranici Đenara Gatuza nisu izgubili, a posebno je sve navijače ove ekipe obradovala i eliminacija Napolija u italijanskom Kupu kada su na svom terenu razbili izabranike Karla Ančelotija i dobili taj meč rutinski sa 2:0.
Ono što posebno raduje Đenara Gatuza je činjenica da se polako jedan po jedan fudbaler oporavlja od povrede, i sve je manje povređenih fudbalera u Milanu, osim naravno Bonaventure koji će propustiti celu sezonu. Treba dodati i izostanke Zapate, Kaldare i Reine, ali teško da bi oni i bili u prvom timu sve i da su spremni za ovaj meč.

Naš predlog

Ekipa Atalante bez preterivanja igra trenutno najlepši fudbal u Italiji. Takođe, izabranici trenera Gasperinija pružaju fantastične partije pred svojim navijačima i tu u poslednje vreme nisu mogli da ih pobede Lacio, Juventus i Roma što nije podatak koji treba zanemariti. Sa druge strane, izabranici Đenara Gatuza su konačno pronašli pravu formu, ali su pod velikim pritiskom kada je ovaj meč u pitanju zbog činjenice da bi porazom prepustili četvrto mesto ekipi iz Bergama. Zbog toga, ali i zbog činjenice da Atalanta fantastično igra pred svojim navijačima vam savetujemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10. Takođe, treba očekivati jedan otvoren meč u kom će obe ekipe ići na pobedu pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Za kraj, savetujemo vam da spojite ova dva predloga u vidu igre 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.26.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.