Tip dana: Inter – Sampdorija: Da li je kriza “neroazura” prošlost?

Ovog vikenda je na programu 24. kolo italijanske Serije A. Jedan od najzanimljivijih duela u ovom kolu se igra na stadionu Đuzepe Meaca u Milanu gde će snage odmeriti Inter i Sampdorija.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova.

Inter: Da li je kriza ove ekipe prošlost?

Fudbaleri Intera u poslednje vreme ne igraju onako kako to njihovi navijači očekuju od njih a verovatno i najbolji pokazatelj je za to da su skoro vezali tri meča na kojima nisu pobedili, ali da stvari budu još gore po izabranike Lučana Spaletija, ekipa iz Milana na ta tri meča nije uspela da postigne ni gol što je zaista zabrinjavajući podatak. Ipak, u prošlom kolu su “neroazuri” na jednom od najtežih gostovanja u ligi savladali Parmu na Enio Tardiniju sa 1:0, a jedini gol u tom meču je delo Lautara Martineza.
Nakon toga su izabranici Lučana Spaletija imali jednu dobru epizodu i u Ligi Evrope pošto su na gostovanju kod Rapida iz Beča slavili sa istim rezultatom, a zanimljivo je da je ponovo strelac tog gola bio Lautaro Martinez koji je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi.
Ekipa iz Milana se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak devet bodova manje u odnosu na drugoplasirani Napoli, ali i četiri boda više u odnosu na Milan koji se nalazi na četvrtom mestu. Glavni cilj “neroazura” je plasman u Ligu šampiona i za sada su na pravom putu da to i učine. Ono što je veliki problem za Inter u ovom meču je činjenica da najbolji fudbaler ove ekipe Mauro Ikardi i uprava nisu u najboljim odnosima, pa je sredinom nedelje doneta odluka da Ikardi više ne bude kapiten “neroazura”, i nije bio u konkurenciji za meč sa Rapidom iz Beča.

Sampdorija: Ima li ova ekipa snage za Ligu Evrope?

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna poprilično dobra sezona za fudbalere Sampdorije. Trenutno se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli i imaju pet boda manje od šestoplasirane ekipe na tabeli Serije A, a dobro poznato je da to šesto mesto donosi plasman u Ligu Evrope što je glavni cilj ekipe iz Đenove za ovu sezonu.
Ipak, ne možemo a da ne pomenemo da ova ekipa pruža izuzetno slabije partije u poslednje vreme, pošto u poslednjih pet mečeva Sampa ima čak tri poraza, uz po jedan remi i pobedu.
U prošlom kolu su na veliko razočarenje svojih navijača izgubili meč na svom terenu protiv ekipe Frozinonea kada je bilo 1:0. Napadala je ekipa iz Đenove većim delom tog meča, čak su i propustili nekoliko fenomenalnih prilika ali lopta prosto nije htela u mrežu. Pre toga je ova ekipa doživela poraz i na gostovanju kod Napolija i to sa ubedljivih 3:0 pa nema sumnje da se izabranici trenera Đampaola nalaze u velikoj krizi.
Ono što bi možda moglo da raduje ovu ekipu uoči ovog meča je činjenica da su na poslednja dva susreta sa Interom na Đuzepe Meaci ostvarili jednu pobedu ali i jedan poraz, uz podatak da su na oba meča postigli makar po jedan gol, za razliku od dva poslednja meča koja su igrana u Đenovi kada je Inter oba puta bez većih problema došao do tri boda uz gol razliku 6:0.

Naš predlog

Čini se da ekipa Intera polako ali sigurno počinje da diže formu nakon nekoliko katastrofalnih mečeva u kojima ne samo da nisu uspeli da pobede već nisu ni postigli gol. Sa druge strane, Sampdorija u poslednje vreme igra nešto slabije nego većim delom sezone a najbolji pokzatelj za to je poraz u prošlom kolu od Frozinonea koji je pretposlednja ekipa na tabeli Serije A. Prednost u ovom meču dajemo “neroazurima” koji polako ali sigurno dižu formu pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Na poslednjih pet mečeva milanske ekipe je u proseku padao gol po meču, čak i manje od toga. Vreme je za jedan efikasan meč, što ne bi bilo iznenađenje pošto je Sampdorija poznata kao ekipa koja igra za gol više. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Pošto smo mišljenja da nas ovde očekuje prava goleada, savetujemo vam da probate i sa igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.