Tip dana: Bajer Leverkuzen – Krasnodar: Mamurluk od ruske votke leči se ”aspirinom”!

U četvrtak nas očekuju revanš mečevi šesnaestine finala Liga Evrope a za vas smo izdvojili jedan veoma zanimljiv duel koji se igra u Nemačkoj a sastaju se Bajer Leverkuzen i Krasnodar.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Bajer Leverkuzen: Ova ekipa silno želi u Ligu šampiona!

Kada se sve sabere i oduzme, fudbaleri Bajer Leverkuzena igraju dosta dobro ove sezone. Naime ova ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli koje naredne sezone donose takmičenje u Ligi Evrope, ali je sigurno da će Leverkuzen napasti i četvrto mesto pošto im četvrtoplasirani Lajpcig beži pet boda što i nije toliko mnogo obzirom da ima još dosta da se igra do kraja šampionata.
U prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope Bajer je remizirao na gostovanju kod Krasnodara i pravo je čudo zaista kako je taj meč završen bez pogodaka obzrim da je bilo mnogo šansi i sa jedne i sa druge strane, iako je opšti utisak da je domaćin bio bliže pobedi u tom meču.
Ono što svakako može da raduje sve navijače ove ekipe je podatak da Leverkuzen u poslednja četiri meča u nemačkoj Bundesligi ima isto toliko pobeda što nam govori da se ova ekipa nalazi u fantastičnoj formi. Na to dodajemo podatak i da su “farmaceuti” postigli čak 13 golova na poslednja četiri meča što je više od tri u proseku i zbog toga i čudi što je prvi meč završen rezultatom 0:0, jer pored toga što su efikasni u poslednje vreme, Leverkuzen baš i nije ekipa koja je poznata po dobroj defanzivi.

Krasnodar: Polusezona za pamćenje!

Pokazao je Krasnodar u prvom duelu da ova ekipa nije za otpisivanje ni u ovom revanšu. Bili su bliže pobedi na domaćem terenu i uz malo sreće su čak i sa lepom prednošću mogli doći u Leverkuzen, ali prosto rečeno lopta nije htela u gol. Ovako im neće biti lako i bez postignutog gola nema prolaza, uz činjenicu da i u defanzivni moraju biti na visokom nivou. Protivnik će na svom terenu napadački biti opasniji i biće to pravi izazov.
Pokazao je Krasnodar i u prvom delu ruskog prvenstva da je ovo sezona u kojoj mogu napraviti velike stvari i prvi deo sezone su završili na visokom drugom mestu, odmah iza neprikosnovenog Zenita.
Podjednako dobro je ova ruska ekipa igrala i na domaćim i gostujućim terenima i to je sigurno podatak koji i te kako obećava. Međutim, na dva jača gostovanja u grupnoj fazi Liga Evrope su doživeli poraze i to prvo protiv Standarda kada je bilo 2:1, a nakon toga i u meču sa Seviljim u kom su doživeli ubedljiv poraz (3:0), ali treba dodati i to da je taj meč igran kada je već sve bilo rešeno
U prvom duelu su bili i oslabljeni, jer zbog suspenzija nije bilo Ramireza i Gazinskog, a u startnoj postavi je bio Olson koji predstavlja najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku. Sada se u tim vraćaju i Ramirez i Gazinski i treba dodati da Krasnodar nema nijedan važan izostanak kada je u pitanju ovaj meč.

Naš predlog

U prvom susretu smo gledali meč sa puno prilika ali su golovi nažalost izostali. Utisak je da je samo to i falilo ovom meču. Odluka će pasti u Leverkuzenu, a gotovo nemoguće je da ove dve ekipe koje neguju napadački stil fudbala ponovo odigraju meč bez golova, čak štaviše ovo bi potencijalno mogao da bude susret sa velikim brojem golova. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54. Takođe, treba očekivati da se ruska ekipa neće samo braniti u ovom meču već će učiniti sve da postigne gol koji bi im u mnogome značio i prolazak u osminu finala Liga Evrope. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Krasnodar je ove sezone dosta puta pokazao da je zreo i za ozbiljniji uspeh na evropskoj sceni, o čemu dovoljno govori trenutni plasman u ruskoj Premijer ligi pošto se ova ekipa nalazi na odličnom drugom mestu koje između ostalog naredne sezone vodi u Ligu šampiona. Zbog svega toga vam savetujemo da u ovom meču pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.74.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.