Počele su sve domaće lige, a ZBOG OVOGA ćeš odigrati tiket na njih u Meridianu!

Superliga Srbije je startovala prošlog vikenda, a Prva crnogorska liga početkom ove nedelje. Sada je završena i pauza u Premijer ligi BIH, pa su tako sve domaće lige opet u ponudi za klađenje.

A naravno da je najbolje mesto za tvoj tiket na parove iz domaće lige biti Meridian! Kada odigraš na pobednika bilo kog meča iz ove tri lige dovoljno je samo da tvoj tim povede sa dva gola razlike.

Ukoliko tvoj tim u bilo kom trenutku meča povede sa dva gola razlike tiket ti je prošao, bez obzira na krajnji rezultat. Dakle ukoliko odigraš 1 na Čukarički u meču sa Voždovcem dovoljno je da “Brđani” povedu sa 2:0 ili 3:1. U slučaju da Voždovac izjednači ili čak pobedi – to nije tvoja briga. Tiket ti je prošao!

A ovog vikenda je u ponudi toliko derbija u tri lige iz regiona! U Srbiji Čukarički i Voždovac igraju gradski derbi, a tu te čeka neverovatna kvota 7.35 na “Zmajeve” koji su u sjajnoj formi.

Partizan igra sa Proleterom, a Zvezda gostuje u Surdulici, dok Vojvodina traži povratak u formu protiv Radničkog iz Niša! Nenad Lalatović nije izgubio meč u Superligi već 210 dana – a ako pobedi na ovom meču kvota je 1.70!
U Crnoj Gori se u podgoričkom derbiju sastaju OFK Titograd i Budućnost a kvote na oba rivala su preko 2.20! A što se tiče prvog kola Premijer lige BIH čekaju nas sjajni mečevi – Sarajevo gostuje u Tuzli, u derbiju kola sastaju se Zrinjski i Široki, dok Željezničar putuje u Bijeljinu.

A gde da odigraš ovaj tiket? Pa naravno u Meridianu jer tu posle 2 tvoj tiket ne pada!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.