Tip dana: Fiorentina – Inter: Mogu li “neroazuri” konačno do pobede na gostovanju u Firenci?

Poslednji meč 25. kola Serija A igra se na stadionu Artemio Franki u Firenci gde će fudbaleri Fiorentine dočekati ekipu Intera.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Fiorentina: Mogu li “ljubičasti” do Evrope?

Fudbaleri Fiorentine igraju solidno ove sezone, ali su za sada još uvek daleko od svog glavnog cilja u ovoj sezoni a to je plasman u neko od evropskih takmičenja, preciznije Ligu Evrope. Trenutno se izabranici Stefana Piolija nalaze na devetom mestu na tabeli i imaju tri boda manje od šestoplasirane ekipe na tabeli a dobro poznato je da to šesto mesto donosi plasman u Ligu Evrope što smo već istakli kao cilj “viole” za ovu sezonu.
Dugo izabranici Stefana Piolija ne znaju za poraz u prvenstvu, a u prošlom kolu su odigrali jedan fantastičan meč i na gostovanju kod SPAL-a slavili sa ubedljivih 1:4. Ono što je veoma zanimljivo kada je taj meč u pitanju je da je SPAL kod rezultata 1:1 postigao gol, ali je sudija vratio situaciju pre postizanja tog gola i dosudio jedanaesterac za Fiorentinu, kojim su “ljubičasti” došli do vođstva u tom meču, a kasnije i potpuno iskoristili pad domaćina u igri i zabeležili ubedljivu pobedu.
Sada ih očekuje izuzetno težak posao pošto će na svom Artemio Frankiju ugostiti trećeplasiranu ekipu na tabeli Serije A, ali ono što može da raduje izabranike Stefana Piolija je podatak da su na poslednja četiri meča na svom stadionu ostali neporaženi u duelima sa Interom.

Inter: Stvari idu na bolje!

Sa druge strane fudbaleri Intera pružaju sve bolje partije nakon velike krize kada na tri meča zaredom nisu uspeli da pobede, ali ni da postignu gol. Sve je krenuo na bolje od gostovanja u Parmi kada su bez većih problema došli do pobede. U međuvremenu su dobili prvi meč u šesnaestini finala Liga Evrope protiv Rapida, da bi u prošlom kolu u okviru Serije A ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Sampdorije (2:1). Sjajnu nedelju, fudbaleri Intera su zaokružili sa novom pobedom nad Rapidom, i to poprilično ubedljivom (4:0). Zbog svega toga je izvesno da izabranici Lučana Spaletija u jednom poprilično lepom raspoloženju putuju na gostovanje u Firencu, bez obzira što punih pet godina nisu savladali Fiorentinu na njenom stadionu.
Ono što treba dodati je da Inter neće moći i dalje da računa na svog najboljeg fudbalera Ikardija, a pravi razlog zapravo nije poznat. Navodno je reprezentativac Argentine povređen, ali se prethodnih dana oglasio klub zvaničnim saopštenjem da Ikardi nije povređen. Međutim, ono što svakako može da raduje Lučana Spaletija je sve bolja forma Lautara Martineza, ali i Perišića koji je konačno u četvrtak posle dosta vremena postigao gol u pobedi Intera nad Rapidom od 4:0.

Naš predlog

Govorili smo već o tome da Fiorentina na poslednja četiri meča na Artemio Frankiju ne zna za poraz od Intera. Zbog toga vam toplo preporučujemo da pokušate sa igrom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49. Ono što je takođe karakteristično za mečeve koji ove dve ekipe igraju na stadionu Fiorentine su mečevi sa velikim brojem golova pa nema sumnje da će tako biti i sada. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Za kraj, savetujemo vam da spojite ove dve igre i pokušate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.65.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.