Tip dana: Valensija – Betis: “Slepi miševi” silno žele u finale, ali pitaju se nešto i Andalužani!

U četvtak je na programu revanš meč polufinala Kupa Kralja u kom se sastaju Valensija i Betis. Prvi meč ove dve ekipe koji je odigran u Andaluziji je bio zaista sjajan, a na kraju je rezultat bio 2:2, što znači da će odluka pasti u ovom meču.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 21. čas.

Valensija: Bolje nego na startu, ali i dalje nešto ne štima!

Taman kada smo pomislili da su fudbaleri Valensije počeli sa nešto boljim partijama, usledila je nova velika serija remiija. Naime, “slepi miševi” su u poslednja četiri meča isto toliko puta remizirali, i zaista je neverovatno da je ova ekipa do sada verovali ili ne 15 puta odigrala nerešeno!
Da su pola tih nerešenih mečeva dobili, fudbaleri Valensije bi se u ovom trenutku sasvim sigurno borili za Ligu šampiona, a ovako su sve dalje i od Liga Evrope.
U prošlom kolu su “slepi miševi” na gostovanju kod Leganesa odigrali samo nerešeno 1:1, iako je opšti utisak da su bili izuzetno bolji rival na tom duelu. Trenutno se ova ekipa nalazi na devetom mestu, što i nije tako loše kada se zna da je Valensija u jednom trenutku bila i u opasnoj zoni. Alaves im beži četiri boda što i nije neka nenadoknadiva razlika ako uzmemo u obzir da ekipa iz Baskije u sledećem kolu španske La Lige gostuje kod Viljareala kom praktično gori pod nogama i vodi veliku borbu za opstanak.
Kada je u pitanju prvi meč polufinala Kupa Kralja koji su Betis i Valensija odigrali u Andaluziji bila je to jedna zaista lepa fudbalska predstava koja je na kraju završena bez pobednika , i to pošto je ekipa sa Mestalje preko Gameira došla do izjednačenja u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Betis: Ostaje žal za Ligom Evrope!

Kada se sve sabere i oduzme, fudbaleri Betisa pružaju dosta dobre partije ove sezone. Naime, ekipa je na pravom putu da ponovi prošlogodišnji uspeh kada su uspeli da se domognu Liga Evrope, pošto se trenutno nalaze na sedmom mestu i imaju samo bod manje u odnosu na petoplasirani Alaves i šestoplasiranu Sevilju, ali i tri boda manje od četvrtoplasiranog Hetafea.
Ipak, ostaje veliki žal za Ligom Evrope pošto je ekipa iz Andaluzije igrala zaista odlično u grupnoj fazi, ali i u prvom meču šesnaestine finala kada su kod francuskog Rena remizirali (3:3) u jednom poprilično uzbudljivom susretu. Ipak, kada su svi očekivali da ova ekipa u Andaluziji samo potvrdi tu prednost koju su stekli u prvom meču, Betis je doživeo poraz (1:3) i oprostio se od Evrope makar za ovu sezonu.
Što se La Lige tiče u poslednje vreme igraju promenljivo, po sistemu toplo-hladno pa su tako u pet poslednjih mečeva ostvarili dve pobede, dva remija i samo jedan poraz. Posebno treba napomenuti da su pre nekoliko kola na svom terenu bez dosta muka savladali favorizovani Atletiko Madrid sa 2:0, ali su sve to upropastili već u narednom kolu kada su na gostovanju kod Leganesa doživeli poprilično ubedljivi poraz pošto je bilo čak 3:0. Posle toga su u jednom veoma važnom meču remizirali sa Alavesom na svom terenu, i tako održali odstojanje koje imaju od ekipa koje se nalaze na petoj i šestoj poziciji.

Naš predlog

Valensija posle dosta vremena želi da dođe do jednog trofeja, dok će se ekipa Betisa fokusirati na domaće prvenstvo zato što žele da ponove prošlogodišnji uspeh i plasiraju se u Ligu Evrope. Zbog toga dajemo prednost Valensiji u ovom meču i savetujemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Takođe, poprilično je izvesno da nas očekuje jedan izuzetno efikasan i uzbudljiv meč pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Za kraj, savetujemo vam da napraviti miks ove dve igre i pokušate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.