Tip dana: Leganes – Levante: Može li domaćin da nastavi sa sjajnim partijama?

Poslednji meč 26. kola španske La Lige večeras igraju Leganes i Levante. Biće ovo duel dve ekipe koje se trenutno nalaze u donjem delu tabele.
Susret između Leganesa i Levantea je na programu u 21 čas.

Leganes: Glavni cilj je opstanak!

Ako uzmemo u obzir da su fudbaleri Leganesa očajno započeli seonu, primetno je da u nastavku Leganes pruža dosta bolje partije. Zanimljivo je da je ova ekipa u jednom trenuku bila i na dnu tabele, ali su sada ipak u pristojnoj udaljenosti u odnosu na najugroženije ekipe. Naime, trenutno Leganes zauzima 14. mesto na tabeli i ima čak sedam bodova više od Viljareala koji se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u Segundu.
Imao je Leganes skoro i jedan izuzeztno lep niz od čak sedam mečeva bez poraza, dok u poslednje vreme ova ekipa pruža promenljive partije.
U prošlom kolu je ova izuzetno simpatična ekipa na svom terenu remizirala sa Valensjom, i to pošto su primili gol u poslednjim trenucima meča.
Ono što će svakako biti veliki hendikep za trenera domaće ekipe je činjenica da neće moći da računa na najboljeg strelca En – Nesirija zbog parnih žutih kartona.

Levante: Očekivali smo više od ove ekipe!

Opšti utisak je da smo svi nekako više očekivali od fudbalera Levantea. Ipak, moramo priznati da je Levante u prvom delu šampionata bio dosta bolji nego sada i uspevali su doći čak i do plasmana na evropske pozicije. Bili su šesti, ali kako prvenstvo odmiče, čini se da igraju sve lošije. Imali su jedan niz od pet utakmica bez pobede, a u prethodnih pet duela su samo jednom slavili. Bilo je to pre dva kola na gostovanju kod Selte i taj duel su zaista odigrali jako dobro što konačnih 4:1 jasno pokazuju. Iznenada su se raspucali, iako tri utakmice prpe toga nisu useli postići nijedan gol. Posebno bolan je bio poraz kod Sevilje, kada su u drugom delu primi pet golova.
Nakon Viga im je poraslo i samopouzdanje pa su u prošlom kolu dočekali Real u nadi da i njih mogu iznenaditi. Nisu igrali loše i uz malo sreće su mogli makar do remija, međutim, dosuđena su dva penala za Madriđane i to je na kraju presudilo u porazu 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da je Leganes apsotlutni favorit na ovom meču, najviše zbog ćinjenice da igraju dosta dobro u drugom delu sezone pa vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95. Takođe, nema sumnje da nas očekuje i jedan i te kako efikasan duel pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.