Tip dana: Juventus – Udineze: “Stara dama” se čuva za Atletiko, mogu li to “zebre” da iskoriste?

Ovog vikenda je na programu 27. kolo italijanske Serije A, a prvi meč se igra u petak kada će Juventus na svom stadionu dočekati ekipu Udinezea.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Juventus: Fokus je prebačen na Ligu šampiona!

Fudbaleri Juventusa igraju odlično ove sezone u domaćem šampionatu i nema sumnje da će bez većih problema doći do osmog uzastopnog Skudeta što je zaista neverovatan uspeh. Da im nema premca u Seriji A, izabranici Masimilijana Alegrija su možda i najbolji pokazali u prošlom kolu kada su gostovali kod Napolija, ali su dobili taj meč sa 2:1, iako su izabranici Karla Ančelotija imali finu priliku da dođu do izjednačenja u tom meču ali su promašili penal.
Ipak, utisak je da u ostala dva takmičenja “stara dama” ne pruža ni približno dobre partije kao u Seriji A. Kada je Kup u pitanju Juve je elimisan u četvtrfinalu i to nakon što su u Bergamu doživeli ubedljiv poraz od Atalante kada je bilo čak 3:0.
Što se tiče Lige šampiona sve je išlo po planu sve do meča osmine finala kada je ekipa iz Torina doživela poraz na gostovanju kod Atletiko Madrida. Taj meč je završen pobedom “jorgandžija” od 2:0, i u utorak izabranici Masimilijana Alegrija imaju izuzetno težak zadatak pošto im tim Čola Simeonea gostuje u revanš meću osmine finala Lige šampiona.
Nema sumnje da su sve misli uprte ka tom duelu, ali sigurno da to ne znači eventualno opuštanje “stare dame” u duelu sa “zebrama” iz Udina koje polako ali sigurno počinju da liče na onu ekipu iz prethodnih nekoliko sezona kada su igrali zaista lep fudbal.

Udineze: Bez pritiska, opstanak je jako blizu!

Kao što smo već naglasili, fudbaleri Udinezea polako ali sigurno počinju da liče na onu ekipu koja je u prethodnih nekoliko sezona igrala zaista sjajan fudbal. Nisu “zebre” iz Udina na najbolji mogući način započele sezonu u Seriji A, čak su dugo slovili i za najveće razočarenje sezone, ali su u prethodnih nekoliko meseci zaigrali onako kako se to i očekuje od njih.
Trenutno se ekipa sa Friulija nalazi na 15. mestu na tabeli ali imaju čak sedam bodova više od Bolonje koja drži tu 18. poziciju koja vodi u Seriju B, a zanimljivo je da su baš ovog rivala pobedili u prošlom kolu, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:1.
Pre toga su na svom terenu savladali Kjevo, i to uz dosta muke pošto su do gola na tom meču došli u poslednjim trenucima susreta. Posebno je zanimljivo da je Udineze tek sada prvi put vezao dve pobede zaredom, što je verovatno i jedan od uzroka što su tako slabo plasirani na tabeli.
Ono što bi mogao da bude veliki motiv za “zebre” iz Udina je činjenica da je ova ekipa ne tako davno pre pet godina došla do pobede na gostovanju kod Juventusa kada je meč završen rezultatom 1:0, mada su i preprošle sezone na svom terenu remizirali sa “starom damom” pa je sigurno da zbog svega toga u Torino putuju u poprilično lepom raspoloženju.

Naš predlog

Zbog činjenice da Juventus očekuje izuzetno težak meč u utorak kada na svom terenu u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona dočekuju Atletiko Madrid, trudićemo se da ne prognoziramo konačan ishod u ovom duelu. Sigurno je da je “stara dama” veliki favorit na ovom meču, ali veliko je pitanje za kojih 11 fudbalera će se odlučiti Masimilijano Alegri, i naravno ne treba zaboraviti činjenicu da Udineze u poslednje vreme pruža dosta dobre partije. Zbog toga vam pre svega savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.12. Sigurno je da će rezervisti Juventusa pokušati da se nametnu na ovom meču, pa treba očekivati jedan efikasan meč i zbog toga vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da pokušate sa duplom šansom x2 na Udineze koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.40.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.