Tip dana: Kaljari – Fiorentina: Domaćin igra sjajno na Sardiniji, ali pita se tu nešto i Fiorentina!

Ovog vikenda je na programu 28. kolo italijanske Serije A, a prvi meč u okviru tog kola se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija ugostiti Fiorentinu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Kaljari: Sjajne igre na domaćem terenu, očajne na strani!

Kada bi se samo gledali mečevi na domaćem terenu sigurno je da bi se fudbaleri Kaljarija u ovom trenutku borili za mesto koje vodi u Ligu Evrope. Naime, ova ekipa je do sada samo dva puta poražena u Sardiniji, ali su nažalost izostale dobre partije i na strani pošto Sardi imaju samo jednu jedinu pobedu van svog terena. Da stvari budu gore po ovu ekipu na poslednjih pet gostovanja ne samo da su upisali isto toliko poraza već nisu uspeli da postignu ni gol što je jedan poprilično poražavajući podatak.
Ipak, kada su u pitanju partije na svom terenu Kaljari je u poslednja dva meča ostvario dve pobede i treba dodati da protivnici u tim mečevima nisu bili nimalo naivni.
Naime, prvo su bili bolji od Parme iako su na poluvremenu gubili sa 1:0, ali su ipak u nastavku uspeli da naprave veliki preokret i dobiju taj meč sa 2:1. Nakon toga su dočekali Inter i ostvarili sigurno najveću pobedu ove sezone pošto je bilo 2:1. Treba dodati da je pobeda ekipe iz Sardinije mogla da bude i ubedljivija ali je Barela pred kraj meča promašio penal. U prošlom kolu su doživeli poraz od Bolonje kojoj gori pod nogama i na taj način su pali na 14. mesto ali ne bi trebali da imaju većih problema oko opstanka u ligi pošto imaju čak šest bodova više u odnosu na ekipu koja će naredne sezone ispasti u Seriju B.

Fiorentina: Promenljive partije “ljubičastih”!

Sigurno je da su fubaleri Fiorentine pre početka sezone smatrani za ekipu koja ne bi trebalo da ima većih problema kada je plasman u Ligu Evrope, ali ako im se ukaže prilika da pokušaju da napadnu i Ligu šampiona. Sve je to izgledalo poprilično realno pošto su “ljubičasti” zadržali igrački kadar, a u klub je stiglo i nekoliko zvučnih pojačanja. Međutim, dobre partije su izostale, i sada izabranicima Stefana Piolija polako ali sigurno plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje izmiče.
Naime tim iz Firence se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli i imaju čak sedam bodova manje od Torina koji se trenutno nalazi na šestom mestu koje naredne sezone donosi direktan plasman u Ligu Evrope. Ruku na srce, imaće izabranici Stafana Piolija priliku da do Liga Evrope dođu i osvajanjem italijanskog Kupa, ali je to nerealno pošto su u prvom meču na svom terenu remizirali sa Atalantom (3:3) pa im u revanšu treba pobeda, jer je teško očekivati da će “ljubičasti” uspeti da remiziraju sa istim rezultatom kao što je to bio slučaj u prvom meču.
U prošlom kolu je Fiorentina na svom terenu remizirala sa Lacijom i mora se priznati da su Rimljani većim delom tog meča bili bolja ekipa na terenu pa je sigurno da ekipa sa Artemio Frankija može da bude prezadovoljna sa tim bodom. Stefano Pioli će imati velikih problema pri sastavu tima pošto za ovaj meč najverovatnije neće moći da računa na Kjezu i Lafonta, koji imaju problema sa povredom, dok je Pjaca duže odsutan, a Veretu pauzira zbog parnih žutih kartona.

Naš predlog

Kaljari igra sjajno cele sezone na svom terenu ali zato pružaju katastrofalne partije na strani. Sa druge strane svi smo nekako očekivali više od Fiorentine ove sezone, ali se ipak ova ekipa nalazi na desetom mestu, i poprilično su udaljeni od mesta koje vodi u Ligu Evrope. Na sve to “ljubičasti” imaju i dosta problema sa izostancima pa će tako bez četiri standardna fudbalera nastupiti u ovom meču. Zbog svega toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom 3.20. Na mečevima i jedne i druge ekipe pada dosta golova u poslednje vreme pa nema sumnje da će tako biti i sada i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.08. Pošto smo poprilično sigurno da fudbaleri Kaljarija neće doživeti poraz na ovom meču savetujemo vam da probate sa igrom 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.80.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.