Tip dana: Numansija – Malaga: Mogu li gosti do sva tri boda na teškom gostovanju?

Poslednji meč 30. kola španske Segunde igra se u Numansiji gde će istoimena ekipa ugostiti fudbalere Malage.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21. čas.

Numansija: Ova ekipa je morala bolje!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna ne baš dobra sezona po ekipu Numansije. Iako se pre početka takmičenja u španskog Segundi pominjalo kako bi ova ekipa mogla da napadne i mesto koje vodi u baraž za ulazak u La Ligu od toga po svemu sudeći neće biti ništa.
Naime, Numansija se nalazi na 14. mestu na tabeli Segunde, i po svemu sudeći neće moći ni gore ali ni dole. Ova ekipa ima čak 13 bodova manje od šestoplasirane Majorke a dobro poznato je da to šesto mesto znači i plasman u baraž za ulazak u La Ligu. Ipak, ova ekipa ima i čak osam bodova više od Ekstramadure koja se trenutno nalazi na mestu koje vodi u treću ligu.
Po svemu sudeći Numansiju čeka jedna mirna sezona do kraja, koja kada se sve sabere i oduzme neće biti uspešna, jer smo već pominjali da se pre sezone stidljivo pominjalo i to šesto mesto koje je poslednje koje donosi plasman u baraž za ulazak u La Ligu.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod ekipe Tenerifea, dok su pre toga na svom terenu doživeli poraz od Hihona.

Malaga: Cilj je ulazak u La Ligu!

Fudbaleri Malage su prošle godine imali jednu katastrofalnu sezonu što je i dovelo do toga da ova ekipa ispadne iz La Lige i to čak pet kola pre kraja šampionata. Najbolji pokazatelj za izuzetno lošu sezonu je i činjenica da je Malaga u prošloj sezoni sakupila samo 20 bodova i zabeležili čak 28 poraza što je zaista poražavajući podatak.
Tako je ekipa iz Andaluzije posle dosta vremena ispala u drugu ligu gde im za sada ide dosta dobro i na pravom putu su da se vrate u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, Malaga se trenutno nalazi na petom mestu koje na kraju sezone znači i plasman u baraž za ulazak u špansku La Ligu. Ipak, mora se priznati da ekipa iz Andaluzije u poslednje vreme pruža nešto slabije partije, jer su dosta pokvarili svoj plasman na tabeli pošto su većim delom šampionata bili na drugom, a u jednom trenutku čak i na prvom mestu na tabeli Segunde.
U prošlom kolu su na svom terenu doživeli poraz od Osasune koja im je konkurent za ulazak u La Ligu, uz činjenicu da se Osasuna nalazi na prvom mestu i da će vrlo izvesno ući u najviši rang španskog fudbala na kraju sezone. Pre toga je Malaga dva puta remizirala, pa je ova ekipa već tri meča bez pobede, što bi vrlo lako mogli da promenu u ovom susretu kada gostuju Numansiji.

Naš predlog

Domaćin nema većih motiva do kraja sezone pošto ne mogu ni gore, ali ni dole. To bi mogla da iskoristi Malaga kojoj su bodovi preko potrebni za ulazak u La Ligu pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.79. Na poslednih pet susreta između ove dve ekipe je došla igra 2-3, pa vam zbog tradicije koju ne treba zanemariti savetujemo da probate sa istom igrom koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.99. Za kraj, mišljenja smo da će gost od samog starta meča krenuti silovito ka golu Numansije i da će želeti što pre da postigne gol pa vam zbog toga savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.57.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.