Tip dana: Holandija – Nemačka: Očekuje nas pravi spektakl!

Veliki derbi drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra se u Amsterdamu gde će domaća reprezentacija Holandije dočekati Nemačku.
Duel ove dve sjajne ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Holandija: Veliki povratak ove reprezentacije!

Holanđani su propustili poslednja dva velika takmičenja, ali sada zaista ova selekcija podseća na stare dane i igraju onako kako se i očekuje. Nema sumnje da je to fudbalska velesila koja je jednostavno upala u neku krizu iz koje sada izlaze, a najbolji pokazatelj za to su nastupi u Ligi nacija. Bili su u grupi sa bivšim i aktuelnim svetskim prvacima, Nemačkom i Francuskom i uspeli su u tako jakoj konkurenciji osvojiti prvo mesto. Upravo zbog toga će igrati na završnom turniru u Portugalu, na kom mogu postati i prvi osvajači Lige nacija, što bi sigurno označio veliki povratak ove reprezentacije na veliku scenu.
Sigurno je da če se do tada posvetiti kvalifikacijama i ono što je veoma zanimljivo je da su opet su za rivala dobili Nemačku, uz činjenicu da su ostali protivnici objektivno slabiji i sigurno je da Holanđani ne bi trebalo da imaju većih problema kada je plasman na Evropsko prvenstvo u pitanju. Inače, počele su “lale” odlično i u četvrtak su na svom terenu savladali reprezentaciju Belorusije sa ubedljivih 4:0.
Selektor Kuman naravno ne menja nema velikih problema kada je sastav u pitanju, ali treba dodati da je povređen Tete i da će sigurno propustiti ovaj meč sa Nemačkom.

Nemačka: Velika kriza drma “pancere”!

Ako je do skora i bilo neke dileme kada su u pitanju partije nemačke reprezentacije, posle remija sa Srbijom u prijateljskom meču, sigurno je da ih više nema, izabranici Joakima Leva se nalaze u velikoj krizi. Sve je krenulo od Mundijala kada su na veliko iznenađenje svih takmičenje završili već u grupnoj fazi, nakon što su u poslednjem meču u grupi doživeli šokantan poraz od Južne Koreje koji je za njih značio i kraj na Mundijalu. Nakon toga “panceri” nisu pružili ništa bolje partije ni u Ligi nacija pošto ne samo da nisu bili prvi u svojoj grupi, već su takmičenje završili na poslednjem mestu i dozvolili su sebi da ispadnu u Diviziju B.
Da se izabranici Joakima Leva nalaze u krizi definitivno smo videli u sredu kada je Nemačka remizirala sa Srbijom na svom terenu, iako je opšti utisak da su bili izuzetno bolji rival na tom meču. Ko zna kakav bi rezultat bio na kraju da na golu srpske reprezentacije nije bilo odlično raspoloženog Dmitrovića koji je skinuo nekoliko zicera nemačkim reprezentativcima.
Međutim sigurno je da će Lev izvršiti dosta promena kada je u pitanju sastav tima, pošto je evidentno da su Nemci zaigrali dosta bolje tek u drugom poluvremenu meča sa Srbijom kada je na terenu bila definitivno najjača postava ove reprezentacije.

Naš predlog:

Kada se sastaju dve ovakve reprezentacije koje neguju napadački fudbal nema sumnje da nas očekuje meč sa dosta golova. Zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69. Treba očekivati da će i jedna i druga ekipa postići makar po gol na ovom meču, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Holanđani igraju dosta bolje u poslednje vreme od svojih rivala na ovom meču i zbog toga vam savetujemo da probate sa kombinacijom golova i pobedom domaćina. Zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.67.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.