Tip dana: Viljareal – Barselona: “Žuta podmornica” se bori da ne potone u niži rang!

U utorak, sredu i četvrtak su na programu mečevi 30. vanrednog kola španske La Lige a za vas smo izdojili duel između Viljareala i Barselone.
Duel ove dve ekipe je na programu u 21 čas i 30 minuta.

Viljareal:  Može li ova ekipa da izbori opstanak u ligi?

Nema sumnje da su fudbaleri Viljareala uz Seltu najneprijatnije iznenađenje ove sezone. U prošlosti bi sasvim sigurno dueli između “žute podmornice” i Barselone predstavljali jedan od derbija kola, a u ovom trenutku je to duel između prve i 17. ekipe na tabeli.
Viljareal je solidno startovao sezonu ali posle samo nekoliko kola su krenuli da igraju loše što je na kraju i dovelo do toga da se u ovom trenutku grčevito bore za opstanak, što im sasvim sigurno i ne gine do kraja sezone. Ipak, ono što se mora priznati je da ova ekipa od početka godine pruža dosta bolje partije nego ranije.
Naime, Viljareal je u poslednja tri kola ostvario dve pobede i jedan poraz i to u prošlom kolu na gostovanju kod Selte u Vigu koja je između ostalog direktan konkurent za ispadanje ovoj ekipi. Zanimljivo je da je na tom meču Viljareal vodio sa 2:0, ali su u nastavku meča dosta pali i dozvolili Selti da prvo izjednači a na kraju i potpuno preokrene rezultat i tako se približi na samo bod zaostatka u odnosu na “žutu podmornicu”.
Ono što svakako može da raduje sve navijače Viljareala kada je ovaj meč u pitanju je činjenica da njihova ekipa igra dosta dobro protiv Barselone na svom terenu pošto su u poslednja tri susreta uspeli dva puta da remiziraju, ali i da dožive poraz prošle sezone.

Barselona: Sjajna igra na sva tri fronta!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je zaista jedna fantastična sezona za Barsu. Naime, ova ekipa je na dobrom putu da odbrani naslov prvaka pošto imaju čak deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko Madrid, i čak dvanaest u odnosu na trećeplasirani Real. Ono što je bitno je da do kraja ima još samo deset kola, i zaista je teško očekivati da će ekipa kao što Barselona dozvoliti sebi da prokocka ovu ogromnu prednost.
Na sve to izabranici Ernesta Valverdea igraju fantastično i u Ligi šampiona ove sezone gde su bez većih problema u osmini finala eliminisali Lion i to ubedljivim rezultatom na svom terenu pa ih sada očekuju dalji izazovi u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju gde su sasvim sigurno jedni od favorita.
Takođe, ekipa sa Nou Kampa je došla i do plasmana u finale Kupa Kralja pošto su u polufinalu bili bolji od najljućeg rivala Real Madrida, iako su u prvom meču odigrali samo 1:1 na svom terenu. U drugom susretu na Santjago Bernabeu je ova ekipa pokazala karakter i ostvarila ubedljivu pobedu od 3:0 i na taj način zakazala sebi finalni meč sa Valensijom.
Inače, u prošlom kolu je odigran veliki derbi Barselone u kom su izabranici Ernesta Valverdea uz dosta muke savladali Espanjol sa 2:0.

Naš predlog

Ovo je zaista jedna košmarna sezona za “žutu podmornicu”. Naime, ova ekipa se nalazi na samo bod od ispadanja u
Segundu i nema sumnje da ih do kraja očekuje ogromna borba za opstanak. Sa druge strane, Barsa ima sezonu iz snova, i dalje se nalaze u borbi na sva tri fronta, i uopšte ne treba da iznenadi ako trijumfuju u sva tri takmičenja jer pružaju fantastične partije ove sezone. Ipak, što se tiče ovog susreta prednost moramo da damo domaćoj ekipi koja po tradiciji igra dosta dobro na svom terenu protiv Barselone. Uz to, Viljarelu gori pod nogama pa nema sumnje da će fudbaleri ove ekipe učiniti sve da ne ostanu neporaženi u ovom meču. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.24. Takođe, po tradiciji na mečevima između ove dve ekipe koji se igraju na Madrigalu nema previše golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 2-3 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.17. Za kraj, hrabro vam preporučujemo da na ovom meču odigrate čistog 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.85.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.