Tip dana: Inter – Atalanta: Ulog je Liga šampiona!

Svakako najzanimljiviji meč nedeljnog programa u okviru 31. kola italijanske Serije A igra se na stadionu Đuzepe Meaca gde će fudbaleri Intera dočekati Atalantu.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Inter: I pored turbulentne sezone, Liga šampiona je jako blizu!

Ne može se nikako reći da Inter blista ove sezone, ali ono što stoji je da se trenutno izabranici Lučana Spaletija nalaze na trećem mestu na tabeli Serije A koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan zaista fantastičan meč i slavila na gostovanju kod Đenove kada je bilo čak 4:0 za ekipu iz Milana. Ono što je sasvim sigurno obeležilo taj meč je povratak Maura Ikardija koji je odmah uspeo da se upiše u listu strelaca.
Ovom pobedom su se “neroazuri” iskupili svojim navijačima za poraz u prošlom kolu od Lacija kada su pokazali pravu nemoć i gotovo da nisu ozbiljnije pripretili u tom susretu. Ono što je takođe dosta dobra stvar za izabranike Lučana Spaletija je i činjenica da su se Interu poklopili gotovo svi rezultati pa zbog toga u ovom trenutku imaju čak četiri boda više u odnosu na Milan koji se nalazi na četvrtom mestu, ali i pet bodova viška u odnosu na Atalantu sa kojom se i sastaju u ovom kolu.

Atalanta: Fantastična sezona za ekipu iz Bergama!

Bez preterivanja, Atalanta u ovom trenutku igra verovatno i najlepši fudbal u Seriji A. Kada se vratimo na start sezone, dolazimo do zaključka da se ovakva sezona za ekipu iz Bergama nije mogla ni naslutiti. Naime, izabranici Đanpjera Gasperinija su eliminisani od Kopenhagena u plej ofu kvalifikacija za Ligu Evrope što je bio pravi šok na startu sezone za ovu simpatičnu ekipu.
Ipak, brzo se Atalanta trgla i kako je sezona tekla ova ekipa je pružala sve bolje partije, a sada smo došli do toga da se nalaze na samo bod zaostatka od Lige šampiona, što je zaista sjajna stvar.
U prošlom kolu su izabranici trenera Gasperinija demolirali Bolonju na svom terenu a ono što je posebno zanimljivo je da su u prvih 15-ak minuta postigli čak četiri gola čime su izjednačili rekord koji je postavio Juventus davne 1932. godine.
Pre tog meča u Bergamu Atalanta je na teškom gostovanju kod Parme slavila bez većih problema a taj meč je završen rezultatom 1:3. Dolazimo do zaključka da je Atalanta na poslednja dva meča postigla čak sedam golova, što je samo još jedan podatak koji nam pokazuje da ekipa sa stadiona Atleti Azuri d’ Italija igra najlepši fudbal u Italiji.

Naš predlog

Iako ne igra onako kako to navijači očekuju od njega, Inter se i dalje nalazi na mestu koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što je svakako i najbitnije. Ono što je dobra stvar je da se u tim vratio najbolji fudbaler ekipe Mauro Ikardi, i odmah je uspeo da se uspiše u listu strelaca na gostovanju kod Đenove koji su izabranici Lučana Spaletija rešili u svoju korist (4:0). Što se tiče Atalante, ekipa iz Bergama igra fantastično ove sezone a u prilog tome ide i činjenica da su u prošlom kolu dali četiri gola Bolonji za samo 15 minuta! Kada je u pitanju ovaj meč savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda jer je zaista nepredvidivo ko bi mogao da pobede u ovom susretu, ali vam zato predlažemo da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti. Zato vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79. Takođe, gotovo izvesno je da će i jedna i druga ekipa postići makar po gol na ovom meču pa vam zato preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.
Kada igra Atalanta uglavnom su to mečevi sa velikim brojem golova. Upravo iz tog razloga vam za kraj preporučujemo da probate sa jednom sve popularnijom igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 4.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.