Tip dana: Bolonja – Kjevo: Može li Siniša Mihajlović da donese Bolonji opstanak u ligi?

Poslednji meč 31. kola italijanske Serije A igra se na stadionu Renato Da'l Ara gde će fudbaleri Bolonje ugostiti “fenjeraša” Kjevo.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Bolonja: Teška borba za opstanak!

Po svemu sudeći ekipa Bolonje će do poslednjeg kola voditi veliku borbu za opstanak u Seriji A. Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović se trenutno nalazi na poslednjem mestu koje znači ispadanje iz društva najboljih, ali bi to moglo da se popravi na bolje posle ovog kola.
Evidentno je da Bolonja igra dosta bolje od kako je srpski stručnjak seo na klupu ovog prvoligaša, ali su ipak i pored toga u prošlom kolu doživeli težak poraz na gostovanju kod Atalante u Bergamu. Izabranici Đanpjera Gasperinija su već posle prvih 15-ak minuta meča imali ogromnu prednost od četiri gola razlike. U nastavku je Bolonja preko Orsolinija samo uspela da ublaži poraz, ali nije bilo ni realno očekivati da će ova ekipa uspeti da slavi na gostovanju kod Atalante koja pruža zaista fantastične partije ove sezone.
Pre toga su izabranici Siniše Mihajlovića ostvarili jednu izuzetno važnu pobedu na svom terenu protiv Sasuola, a zanimljivo je da su do tog trijumfa došli golom Destra u poslednjim sekundama meča.

Kjevo: Velika šteta za ovu ekipu…

Velika nesreća prati fudbalere Kjeva ove sezone, kako u igračkom tako i u finansijskom smislu. Naime, ekipa iz grada ljubavi igra katastrofalno ove sezone, i po svemu sudeći će nažalost na kraju sezone ispasti iz Serije A posle dosta godina.
Nije se to naslućivalo na početku sezone pošto su “leteći magarci” odmah na startu šampionata odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu i malo im je falilo da pobede Juventus. Ipak, “stara dama” je došla do pobede na tom meču, ali je sasvim sigurno da je i posle 30 odigranih kola Kjevo ostao jedna od ekipa koja ih je najviše namučila ove sezone. Odmah nakon tog meča su ekipi iz Verone oduzeta tri boda, i dugo je Kjevo bio u minusu, iz kog su izašli sredinom sezone.
Vidi se da se ekipa iz Verone bori, ali im je u pojedinim mečevima nedostajalo i malo sreće. U prošlom kolu je Kjevo doživeo težak poraz od Sasuola, dok su pre toga na svom terenu poraženi od Kaljarija sa 3:0. Ipak, pre ta dva meča su “leteći magarci” uspeli da odole Atalanti u Bergamu, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Bolonja dosta bolje igra od kako je na klupu seo Siniša Mihajlović, ali i dalje su u izuzetno opasnoj zoni. Što se tiče Kjeva, ova ekipa je davno prežaljena, i ostaje im da do kraja odigraju časno i pokušaju još nekom da isčupaju bodove kao što je to bio slučaj na nedavnom gostovanju kod Atalante. Ipak, Bolonji su bodovi neophodni pošto ih do kraja sezone očekuje grčevita borba za opstanak pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Takođe, treba očekivati meč sa velikim brojem golova, što je čest slučaj od kako je Siniša Mihajlović seo na klupu ekipe sa stadiona Renato Dal’ Ara. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.17. Očekuje se da Bolonja krene silovito od prvog minuta i zato vam preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.34.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.