Tip dana: Milan – Lacio: Rimljani žele u Ligu šampiona, ali moraće do nje preko Milana!

Ovog vikenda su na programu mečevi 32. kola italijanske Serije A, a derbi kola se igra na San Siru gde će fudbaleri Milana dočekati Lacio. Biće ovo duel dve ekipe kojima je primarni cilj plasman u Ligu šampiona, ali će po svemu sudeći samo jedna moći da ostvari svoje planove za ovu sezonu.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Milan: Kriza u najgore moguće vreme!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna poprilično turbulentna sezona za ekipu Milana. Nisu na najbolji način “rosoneri” započeli ovu sezonu ali su posle zimske pauze zaigrali dosta bolje nakon što su u tim stigli Pjontek i Paketa. Ipak, u poslednje vreme izabranici Đenara Gatuza igraju izuzetno loše. Naime, ekipa sa stadiona San Siro je na poslednja četiri meča bez pobede a u tom periodu su čak tri puta poraženi, uz jedan remi i to na svom terenu protiv Udinezea, u meču u kom su bili apsolutni favoriti.
Sve je nekako krenulo nizbrdo od gradskog derbija sa Interom koji su “rosoneri” izgubili  sa 3:2, da bi odmah nakon bili poraženi i na gostovanju kod Sampdorije, a zanimljivo je da su gol u tom meču primili u prvom minutu nakon velike greške Donarume. Potom je usledio taj pomenuti remi sa “zebrama” iz Udina na domaćem terenu, i bio je to sigurno jedan od najslabijih mečeva izabranika Đenara Gatuza u ovoj sezoni.
U prošlom kolu je Milan odigrao jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Juventusa, ali su ipak doživeli novi poraz iako su vodili na poluvremenu. Mora se priznati i to da su “rosoneri” poprilično oštećeni na tom meču, jer im nije sviran čist jedanaesterac.

Lacio: Cilj je Liga šampiona, koliko je to realno?

I fudbaleri Lacija poput svog protivnika na večerašnjem meču imaju dosta promenljivu sezonu za sada, ali bi na kraju ipak mogli da dođu do svog cilja a to je plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Trenutno se izabranici Simonea Inzagija nalaze na sedmom mestu i imaju samo tri boda manje od četvrtog mesta na kom se upravo i nalazi Milan, ali treba svakako dodati i to da Lacio ima meč manje koji će odigrati sredinom sledeće nedelje na svom terenu protiv Udinezea.
Taman kada je ekipa iz Rima počela da pruža dobre partije u kontitnuitetu usledila su dva iznenađujuća rezultata. Naime, prvo je Lacio na gostovanju kod SPAL-a doživeo neočekivani poraz, iako su dominirali većim delom tog meča, da bi u prošlom kolu priredili još veće razočarenje svojim navijačima pošto su na Olimpiku samo remizirali sa Sasuolom, i to golom koji su postigli u poslednjim trenucima meča.
Međutim, ono zbog čega fudbaleri Lacija putuju na ovaj meč u lepom raspoloženju je činjenica da u poslednja četiri međusobna meča sa Milanom ne znaju za poraz, pa se i sada nadaju podvigu koji bi ih ozbiljno približio plasmanu u Ligu šampiona.

Naš predlog

Biće ovo jedan izuzetno važan meč za obe ekipe, a ono što je zajedničko je cilj pošto i jedna i druga ekipa žele plasman u Ligu šampiona, a po svemu sudeći će u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje moći samo jedan, pošto je Inter već dosta odmakao na trećem mestu. Milan igra katastrofalno u poslednje vreme i na četiri vezana meča ne znaju za pobedu, dok je Lacio upropastio sve ono dobro što je uradio u prethodnih nekoliko kola pošto su na dva poslednja meča ostali bez celog plena. Prednost u ovom duelu ipak dajemo domaćoj ekipi, jer je teško očekivati da će izabranici Đenara Gatuza vezati pet mečeva bez pobede u Seriji A, pa vam zato predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Takođe, nema sumnje da će i Lacio ići na sve ili ništa na ovom meču pošto bi se pobedom izjednačili sa “rosonerima”, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre, pa vam predlažemo da odigrate igru 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 2.51.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.