Tip dana: Juventus – Ajaks: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

U utorak su na programu revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a za vas smo izdvojili duel koji se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Ajaks. Rezultat iz prvog meča je 1:1, pa je još uvek potputno otvoreno pitanje o tome ko će u polufinale Lige šampiona.
Meč između ove dve sjajne ekipe je zakazan za 21 čas.

Juventus: Liga šampiona – sad ili nikad!

Još tokom letnjeg prelaznog roka se moglo zaključiti šta će biti glavni cilj “bjankonera” ove sezone. Naime, u klub je letos doveden Kristijano Ronaldo, što je bilo zaista veliko iznenađenje pošto je ceo fudbalski svet bio mišljenja da nije realno da jedan od najboljih fudbalera sveta nastavi karijeru u Seriji A. Kada se već obistinio taj transfer bilo je za očekivati da će “stara dama” napasti Ligu šampiona, i pokušati da ostvari ono što nisu uspeli 2015. i 2017. godine kada su gubili u finalu od Barselone, odnosno Real Madrida.
Što se tiče Serije A, Juve je jako blizu osmoj uzastopnoj tituli, i za to će im biti potreban još samo jedan bod. Priliku da osvoje Skudeto, izabranici Masimilijana Alegrija su propustili za vikend kada su na gostovanju doživeli poraz od SPAL-a, ali treba dodati da su crno-beli iz Torina u tom susretu nastupili u nešto izmenjenom sastavu kako bi se oni glavni fudbaleri što bolje pripremili za ono što ih čeka u utorak uveče.
Treba priznati da je Juventus u prvom meču protiv Ajaksa bio u podređenom položaju, ali i pored toga “bjankoneri” imaju odličan rezultat, pošto su uspeli da postignu gol na strani.
Ono što je svakako dobra stvar je da se u tim vraća najbolji fudbaler ove ekipe i jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo, dok bi za meč trebalo da bude u potpunosti spreman i Juventusov “stub odbrane” Đorđo Kjelini koji je propustio meč u Amsterdamu.

Ajaks: Fantastična sezona za “kopljanike”!

U prošlim godinama se Ajaks oslanjao uglavnom na mlade snage, sa kojima je bez većih problema dolazio do titule u prvenstvu, ali nije bilo nekog značajnijeg rezultata u Evropi. Ove sezone su stari nešto drugačije, pošto je uprava malo promenila filozofiju. Naime, “kopljanici” su odbili ponude za skoro sve svoje najbolje fudbalere, i na taj način su sačuvali ekipu posle dosta godina. Na sve to, u klub su stigli za holandske uslove fudbala skupo plaćeni Dušan Tadić i Dejli Blind koji su klubu iz Amsterdama dali potpuno drugu dimenziju.
I sada, posle nekih osam meseci od promene klupske filozofije vidi se da su čelni ljudi kluba bili u potpunosti u pravu. Naime, Ajaks beleži fantastične rezultate ove sezone. U prvenstvu se nalaze na prvom mestu i sigurno je da su glavni favoriti da dođu do titule. Ali ipak je ekipa iz Amsterdama zadivila svet partijama koje pruža u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju – Ligi šampiona.
“Kopljanici” su bez većih problema došli do osmine finala, a već u grupnoj fazi su pokazali da imaju izuzetno dobar tim ove sezone pošto su zablistali u meču protiv Bajerna. Nakon toga su za rivala dobili Real Madrid i uspeli da ponize ovu ekipu na svom Santjago Bernabeu, i tako na verovatno i najlepši mogući način dođu do velikog uspeha – plasmana u četvrtfinale Lige šampiona. Ali, ni tu ova ekipa nije razočarala pošto su u prvom meču u Amsterdamu remizirali sa sedmostrukim uzastopnim šampionom Italije – Juventusom rezultatom 1:1, pa je sigurno da i u revanšu traže svoju šansu za prolaz dalje.

Naš predlog

Juventus je sve podredio osvajanju Lige šampiona i najviše zbog toga im dajemo veću prednost u ovom meču. Zato vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Međutim, Ajaks je u prvom meču pokazao da je sa punim pravom došao do osmine finala Lige šampiona, pa je sigurno da će pružiti ozbiljan otpor “staroj dami” i u ovom meču. Ekipa iz Amsterdama prosto ne ume da igra defanzivno i na njihovim mečevima ugavnom pada veliki broj golova. Zato vam predlažemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i da odigrate 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.23.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.