Tip dana: PSŽ – Monako: Može li ekipa iz kneževine da pokvari slavlje Parižanima?

Ovog vikenda je na programu 33. kolo francuske Lige 1, a poslednji meč se igra u Parizu gde će domaći PSŽ ugostiti Monako.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

PSŽ: Teško da će ova sezona biti smatrana uspešnom…

Kada se sve sabere i oduzme, teško se ova sezona može smatrati uspešnom po ekipu iz Pariza. Niko nije dovodio u pitanje odbranu trofeja u francuskom šampionatu, kao ni plasman u finale Kupa, ali se očekivalo da ova sezona bude prekretnica kada su u pitanju partije ove ekipe u Ligi šampiona.
Međutim, sve se mimo očekivanja završilo već na prvoj prepreci, nakon što je PSŽ izgubio od Mančester Junajteda na Parku prinčeva, i tako se oprostio od sna zvanog Liga šampiona. Posebno teško je pao taj poraz Parižanima zbog činjenice da su dominirali u oba meča, ali je engleska ekipa imala baš dosta sreće, mada moramo pomenuti i diskutabilno sviran penal za englesku ekipu u poslednjim trenucima meča.
Nakon te eliminacije Parižani ne blistaju ni u domaćem prvenstvu, gde u poslednja tri meča ne znaju za trijumf, što se ne dešava baš tako često. U poslednja dva kola su doživeli dva teška poraza, i to prvo na gostovanju kod Rena kada je bilo neverovatnih 5:1, a potom i na gostovanju kod Nanta kada je bilo 3:1, pa je sigurno da je konačno vreme za jednu pobedu ove ekipe koja bi značila i odbranu titule.

Monako: Najveće razočarenje Lige 1..

Sigurno je da niko nije očekivao da će Monako ovako loše igrati ove sezone, i da će se većim delom iste grčevito boriti za opstanak. Sada je još situacija i dobra kakva je bila pre nekoliko kola kada je ekipa iz kneževine bila na mestu koje naredne sezone znači i igranje u Ligi 2.
Veliko je pitanje kako bi tekla ova sezona da se čelni ljudi Monaka nisu odlučili za ponovno poverenje treneru Žardimu kog su već otpustili u prvom delu sezone zbog loših partija, i na njegovo mesto postavili legendarnog Anrija koji se blago rečeno nije snašao.
Ipak, u poslednje vreme Monako ponovo ima dosta problema u prvenstvu pošto na poslednja tri meča ne znaju za pobedu. Prvo su doživeli poraz na svom terenu od Kaena, da bi u prethodna dva kola oba puta remizirali i to prvo protiv Gengama na gostovanju, a onda i u prošlom kolu na svom terenu protiv Remsa. Odlično su igrali izabranici trenera Žardima u tom meču, ali lopta prosto nije htela u gol, pa je meč završen bez pobednika, što znači da ekipa iz kneževine još uvek nije prebrinula sve brige oko opstanka u Ligi 1.

Naš predlog

Previše bi bilo da ekipa kao što je PSŽ i četvrti put zaredom ne pobedi u domaćem prvenstvu, pogotovu ako uzmemo u obzir da bi im da pobeda i definitivno donela titulu. Zato vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Međutim, ne treba očekivati da će se Monako tako lako predati jer su i ovoj ekipi bodovi i te kako potrebni u borbi za opstanak, mada situacija više nije tako loša kao što je to slučaj bio pre nekoliko kola. Zato vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Nema sumnje da nas ovde očekuje meč sa dosta golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.