Tip dana: Milan – Lacio: Ko će u finale Kupa?

U sredu i četvrtak su na programu mečevi polufinala italijanskog Kupa a za vas smo izdvojili duel koji se igra na San Siru gde će fudbaleri Milana dočekati Lacio.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Milan: Cilj je plasman u Ligu šampiona, ali i trofej u Kupu!

Veliko je pitanje koliko će zapravo ovo biti uspešna sezona za ekipu Milana, ako se slučajno desi da na kraju šampionata ostanu bez plasmana u Ligu šampiona. Iako je ekipa koju sa klupe predvodi Đenaro Gatuzo većim delom sezone bila na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, bilo da je reč o trećem ili četvrtom mestu, na kraju bi ipak sezonu mogli da završe bez plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Razlog za to su nešto slabije partije “rosonera” u poslednje vreme, ali i činjenica da su se Atalanta i Roma ozbiljno približile.
Naime, Milan je u prošlom kolu samo remizirao na gostovanju kod Parme (1:1), dok je Atalanta u poslednjem meču kola ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Napolija pa su prišli milanskoj ekipi, i trenutno se ova dva tima nalaze na deobi četvrtog mesta pošto i jedni i drugi imaju po 56 boda, dok šestoplasirana Roma ima samo bod manje i sigurno da i ona vreba svoju šansu iz prikrajka.
Generalno izabranici Đenara Gatuza igraju dosta loše u poslednje vreme i na poslednjih šest susreta su ostvarili samo jednu pobedu i to na svom terenu upravo protiv Lacija sa kojim i igraju revanš meč polufinala italjanskog Kupa.

Lacio: Mogu li Lacijali do trofeja u Kupu?

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna poprilično turbulentna sezona kada je u pitanju Lacio. Naime, ova ekipa cele sezone igra po sistemu toplo-hladno i nikako da vežu nekoliko dobrih rezultata u šampionatu. Taman kada smo pomislili da će se rimska ekipa ponovo ravnopravno uključiti u borbu za plasman u Ligu šampiona usledio je kiks u prošlom kolu na Olimpiku protiv poslednje plasiranog Kjeva (1:2). Možemo slobodno reći da je tom porazu kumovao i Sergej Milinković-Savić koji je u ranoj fazi meča dobio crveni karton nakon jednog poprilično nepromišljenog starta nad protivničkim fudbalerom koji nije promakao sudiji tog duela.
Nije tajna da je uprava rimskog kluba postavila svojim fudbalerima zadatak pre početka šampionata koji se zove plasman u Ligu šampiona, ali po svemu sudeći teško da će nešto biti od toga, pre svega zbog promenljive igre tokom cele sezone.
Sigurno je da izabranici Simonea Inzagija žele da makar dođu do finala italijanskog Kupa, ali to neće biti nimalo lak zadatak pošto gostuju Milanu, ali treba pomenuti i da imaju solidan rezultat iz prvog meča na Olimpiku, kada je bilo 0:0, što nam govori da bi jedan gol Lacija u mreži “rosonera” sve promenio.

Naš predlog

Nema sumnje da će sezona Milana biti neuspešna ako ne uspeju da izbore plasman u Ligu šampiona, ali i ako ne dođu do trofeja u Kupu, pošto se pored Lacija u konkurenciji za pehar nalaze još i Atalanta i Fiorentina koje se sastaju u četvrtak. Sa druge strane, i Lacio ima isti cilj, jer u ovom trenutku zaista deluje da će ova ekipa lakše izboriti plasman u Ligu Evrope preko Kupa pošto se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli Serije A. Ove dve ekipe su se sastale skoro i u tom susretu je Milan savladao Lacio sa 1:0, pošto je prikazao zaista dobru igru i odbio sve napade rimske ekipe.
Zbog toga, ali i zbog činjenice da “rosoneri” osećaju glad za trofejima vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Ne treba očekivati previše golova na ovom meču jer je ulog zaista veliki pa vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.
Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa prelazom x-1 jer se ne očekuje da “rosoneri” tako lako slome tvrdog rivala. Ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.83.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.