Tip dana: Bordo – Lion: Može li Lion do plasmana u Ligu šampiona?

Ovog vikenda je na programu 34. kolo francuske Lige 1, a uvodni meč ovog kola igraju Bordo i Lion, što svakako predstavlja i derbi susret ovog kola.
Meč između ove dve je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Bordo: Jako loša sezona za ovu ekipu!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da smo dosta više očekivali od Bordoa ove sezone. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na 14. mestu, iako su pre početka sezona čelni ljudi kluba postavili za cilj ulazak u neko od evropskih takmičenja, od čega nažalost neće biti ništa.
Slabo igra Bordo u poslednje vreme i u prethodnih devet utakmica su samo jednom pobedili. Na domaćem terenu su savladali Marsej pre tri kola sa 2:0, a zanimljivo da je taj trijumf došao nakon tri vezana remija. U prethodna dva meča su poraženi na gostovanjima. Prvo je kod Sent Etjena bilo ubedljivih 3:0, dok su u prošlom kolu izgubili od Nima sa 2:1. Nije pomoglo ni to što su u tom meču poveli u ranoj fazi, pošto je Nim uspeo da preokrene rezultat i slavi u tom duelu.

Lion: Može li ova ekipa do drugog mesta?

Možda smo i od Liona očekivali dosta više ove sezone, ali kada sagledamo sve aspekte, čini se da je ovo i realna situacija kada je ovaj klub u pitanju. Zaista, u ovom trenutku deluje teško da neko može ozbiljnije da ugrozi PSŽ u francuskom fudbalu, pa ako posmatramo na taj način ovo treće mesto deluje sasvim korektno.
Ipak, Lion se još uvek nada da mogu do drugog mesta i direktnog plasmana u Ligu šampiona, mada to baš i nije realno obzirom da imaju čak šest bodova zaostatka u odnosu na drugoplasirani Lil.
Čak štaviše, objektivnije je da brane to treće mesto na kom se nalaze, jer imaju samo tri boda više od prve pratnje, a za takvu situaciju su sami krivi. Nakon ispadanja u polufinalu Kupa su potpuno neočekivano izgubili i prvenstveni duel od Dižona na domaćem terenu, a na to dodali i poraz na gostovanju kod Nanta.
Neugodnu seriju su prekinuli u prošlom kolu trijumfom nad  Anžirom, kada su na svom terenu konačno pružili jednu dosta dobru partiju i slavili sa rezultatom 2:1.

Naš predlog

Domaća ekipa ne može ni gore ni dole na tabeli, dok gost vreba drugu poziciju koja na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona. Zato vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Na mečevima i jednih i drugih u poslednje vreme pada dosta golova pa vam zato preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Za kraj, nema sumnje da će Lion od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu domaćina, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.65.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.