Tip dana: Inter – Juventus: “Derbi Italije” – očekuje nas spektakl na “Đuzepe Meaci”!

Ovog vikenda je na programu 34. kolo italijanske Serije A, koje nam sa sobom donosi mnogo zanimljivih duela. Svakako, derbi kola se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera dočekati Juventus.
Meč između ove ekipe koji u Italiji ima i naziv “Derbi Italije”, je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Inter: Da li je ovo realnost “neroazura”?

Ekipa iz Milana je prošlog leta napravila zaista dobar prelazni rok, ali sada kada je ostalo još samo pet kola do kraja prvenstva, veliko je pitanje da li je ova ekipa mogla više u Seriji A ove sezone. Odlično su izabranici Lučana Spaletija startovali, u jednom trenutku su čak bili i na prvom mestu, ali posle desetak kola su pali na treću poziciju gde se i sada nalaze, iako su pre nekoliko kola pali na četvrto mesto, da bi pobedom u gradskom derbiju nad Milanom ponovo dospeli na poziciju broj tri.
Tačno je da i jedna i druga pozicija vode u Ligu šampiona, ali bi “neroazuri” mogli da ostanu čak i bez toga obzirom da su se najbliži rivali opasno približili a tu pre svega mislimo na Atalantu i Romu. Na sve to, moramo dodati i da Inter igra katastrofalno na svom terenu u poslednje vreme pošto u tri poslednja meča ne znaju za pobedu a u tom periodu su prvo doživeli poraz od Lacija, da bi onda dva puta zaredom remizirali, i to prvo protiv Atalante, a onda i u prošlom kolu u meču sa Romom kada je bilo 1:1, uz opšti utisak da su izabranici Lučana Spaletija ostavili daleko bolji utisak u tom meču.

Juventus: Ova ekipa nema pravu konkurenciju u Italiji

Fudbaleri Juventusa su u prošlom kolu i definitivno došli do osmog uzastopnog Skudeta što je zaista fantastičan uspeh i nešto što pre njih nijedna italijanska ekipa nije uspela da ostvari. Međutim, deluje da je glavni cilj ekipe iz Torina bio trofej u Ligi šampiona, gde su mimo očekivanja zaustavljeni već u četvrtfinalu nakon što su na svom terenu doživeli poraz od Ajaksa (1:2).
Treba naravno dodati da je Juve eliminisan i u italijanskom Kupu pošto su u četvrtfinalu doživeli težak poraz od Atalante pošto je u Bergamu bilo ubedljivih 3:0.
Međutim, podatak koji možda i najbolje govori o apsolutnoj dominaciji Juventusa u italijanskom fudbalu je taj da “stara dama” u ovom trenutku ima čak 20 b0dova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli, što je zaista ogromna razlika. Pominjali smo već da je Juventus u prošlom kolu i zvanično došao do novog Skudeta, a to se desilo nakon pobede nad Fiorentinom iako su gosti iz Firence došli do ranog vođstva u tom meču ali je ekipa iz Torina došla do izjednačenja goloma Aleksa Sandra, da bi Pecela autogolom doveo Juventus u prednost, što se kasnije ispostavilo i kao konačan rezultat meča što je bio signal za veliko slavlje u Torinu.

Naš predlog

Inter je lošim partijama u nekoliko prethodnih kola doveo svoj plasman u Ligu šampiona u pitanje, ali bi pobedom na ovom meču praktično razrešili sve dileme oko plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Što se tiče Juventusa ova ekipa je u prošlom kolu i zvanično obezbedila Skudeto, pa je sigurno da u ovom meču neće imati moranje pobede. To bi mogla da iskoristi domaća ekipa pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50. Ne treba očekivati previše golova na ovom duelu ali će ih svakako biti pa vam savetujemo da probate sa igrom 2-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98. Za kraj, imamo jednu veoma hrabru prognozu za vas. Teško da će Inter uspeti da slomi otpor protivniku u prvom poluvremenu, pa vam zato predlažemo da probate sa prelazom x-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.83.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.