Tip dana: Torino – Milan: Bitka za Ligu šampiona!

Poslednji meč nedeljnog programa Serije A igra se u Torinu gde će istoimena ekipa dočekati Milan. I jedni i drugi se bore za plasman u Ligu šampiona, uz činjenicu da četvrtoplasirani Milan u ovom trenutku ima samo tri boda više od šestoplasiranog Torina.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21. čas.

Torino: Sjajne partije ove ekipe!

Zaista, kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna fantastična sezona za Torino. Naime, “bikovi” se trenutno nalaze na odličnom šestom mestu koje naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope što bi bio odličan rezultat za ovu ekipu. Međutim, sigurno je da će “bikovi” napasti i četvrto mesto pošto imaju samo tri boda manje od Milana koji se nalazi na toj poziciji, a zanimljivo je da se u ovom kolu sastaju upravo sa “rosonerima”.
Ono što je karakteristično za Torino ove sezone je da primaju vrlo malo golova, i nalaze se na trećem mestu kada je taj segment u pitanju, pošto su samo Juventus i Inter primili manje golova od ove ekipe. Svakako najzaslužniji za to su golman Salvatore Sirigu koji brani u životnoj formi, kao i sjajni štoper Ico kako bi u svojim redovima voleli da vide mnogi velikani već ovog leta.
U prošlom kolu su “bikovi” na gotovanju kod Đenove ostvarili jednu veoma važnu pobedu i to minimalnim rezultatom 0:1, zbog čega se i dalje nalaze u ravnopravnoj trci sa Milanom, Atalantom i Romom za to četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Milan: Mogu li “rosoneri” do Lige šampiona?

Iako se izabranici Đenara Gatuza trenutno nalaze na četvrtom mestu koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, vidno je da ova ekipa ne blista i da ima dosta problema u igri. Možda i najbolji pokazatelj za to je nedavna eliminacija iz Kupa Italije pošto su u polufinalu na svom San Siru poraženi od Lacija sa 1:0, i na taj način je prestao san o makar jednom trofeju za Milan ove sezone.
Kada je u pitanju Serija A, ni to “rosonerima” ne ide baš najbolje, pošto u poslednje vreme igraju dosta loše. U prošlom kolu su izabranici Đenara Gatuza samo remizirali na gostovanju kod Parme, i u tom meču zaista pružili jednu popriličnu lošu igru pa rezultat nije ni mogao da bude bolji. Pre toga su na svom terenu savladali Lacio, takođe uz dosta muke, ali se nekako čini da je taj trijumf pao u vodu nakon remija u prošlom kolu as Parmom.
Sigurno je da se ekipa ne nalazi u dobrom raspoloženju posle eliminacije iz italijanskog Kupa, pa je ovo prava prilika da se vidi karakter momaka koje sa klupe predvodi srčani Đenaro Gatuzo.

Naš predlog

Biće ovo jedan poprilično interesantan meč pošto i jedni i drugi žele plasman u Ligu šampiona. Ipak, Milan zna kako se igraju ovakvi mečevi iako ne blistaju ove sezone, pa im zato i dajemo prednost u ovom susretu i predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.70. Ne treba ovde očekivati veliki broj golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 2-3 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98. Za kraj, imamo za vas jednu hrabru prognozu. Mišljenja smo da u prvom poluvremenu neće biti golova, a da će onda milanski klub svim silama pokušati da dođe do sva tri boda. Zato vam preporučujemo da probate sa prelazom x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 6.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.