Tip dana: Totenhem – Ajaks: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

U utorak je na programu prvi meč polufinala Lige šampiona u kom će se mimo svih očekivanja sastati Totenhem i Ajaks, pošto je malo ko baš ovim ekipama davao šanse za plasman u sam kraj najkvalitetnijeg klupskog evropskog takmičenja.
Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, a meč počinje u 21 čas.

Totenhem: Poketino radi sjajan posao!

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna poprilično dobra sezona za fudbalere Totenhema. Nema sumnje da ovu ekipu do samog kraja Premijer lige očekuje velika borba za plasman u Ligu šampiona, ali ipak ovog puta u prvom planu i jeste što bolji utisak u tom takmičenju gde su posle mnogo vremena došli do polufinala u kom ih očekuje meč sa Ajaksom.
Pre tog susreta su izabranici Maurusija Poketina u jednom spektakularnom meču eliminisali Mančester Siti, i to pošto su uspeli da postignu čak tri gola na gostovanju kod ove ekipe, dok su pre toga na svom terenu slavili sa minimalnim rezultatom.
Ono što trenutno nije dobro je svakako situaciji u nacionalnom šampionatu gde su u prošlom kolu porazom od Vest Hema na svom terenu ozbiljno doveli svoj plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Naime, Totenhem u ovom trenutku ima samo četiri boda viška u odnosu na petoplasirani Arsenal, i dva boda više u odnosu na četvrtoplasirani Čelsi, ali treba dodati da Sparsi imaju dosta lakši raspored od svojih rivala do kraja šampionata.

Ajaks: Sezona iz snova za “kopljanike”!

Ajaks je prošlog leta posle dosta promenio svoju klupsku politiku, pošto su se do tada uglavnom oslanjali na mlade igrače koje je kasnije klub prodavao za ozbiljan novac, što je dovodilo do toga da “kopljanici” u prethodnih nekoliko godina ne ostave ozbiljniji utisak u evropskim takmičenjima. Onda su letos iz uprave odlučili da zadrže okosnicu tima, a na to dodaju i dva skupo plaćena pojačanja, Dejli Blinda i Dušana Tadića što se zaista pokazalo kao pun pogodak.
Mimo svih očekivanja Ajaks je došao do polufinala Lige šampiona, a da utisak bude još veći na tom putu su prvo eliminisali još uvek aktuelnog šampiona Real Madrid, a potom i Juventus koji je po mnogim mišljenjima bio jedan od glavnih favorita za osvajanje “ušatog” trofeja.
Treba dodati da Ajaks očekuje i velika borba za trofej u nacionalnom šampionatu, pošto dva kola pre kraja imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani PSV. Ipak, mečevi holandskog prvenstva se nisu igrali ovog vikenda, pa je sigurno da se ekipa iz Amsterdama maksimalno dobro pripremila za ovaj meč.

Naš predlog

Malo ko je očekivao da će baš ove dve ekipe doći do plasmana u polufinale Lige šampiona, ali kada je već tako nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, jer i jedni i drugi igraju fantastičan fudbal ove sezone. Totenhem je na putu do polufinala deklasirao Borusiju Dortmund, i tesno prošao favorizovani Mančester Siti, dok je Ajaks očitao lekcije Real Madridu i Juventusu, što dovoljno govori da nisu slučajno došli do završnice. Što se tiče ovog susreta, savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda jer je zaista nepredvidivo ko bi ovde mogao do trijumfa, pa ćemo se fokusirati na golove. Ajaks je na svim ovosezonskim mečevima Lige šampiona uspeo da postigne makar jedan gol, pa bi tako trebalo da bude i sada, i zato vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Iako je ulog finale Lige šampiona, i jedni i drugi igraju ove sezone mečeve sa mnogo golova pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89. Za kraj, mišljenja smo da će pasti makar po jedan gol u oba poluvremena, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom I1+&II1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.