Tip dana: Udineze – Inter: Domaćin za opstanak, gost za overu Lige šampiona!

Ovog vikenda je na programu 35. kolo italijanske Serije A, a jedan od najzanimljivijih duela se igra u Udinama gde će Udineze dočekati Inter.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Udineze: Katastrofalna sezona za “zebre” iz Udina!

Malo ko je očekivao da će se fudbaleri Udinezea ove sezone boriti za opstanak u Seriji A, ali nažalost situacija je takva da u ovom trenutku “zebre” iz Udina imaju samo četiri boda više od Empolija koji se trenutno nalazi na mestu koje vodi u Seriju B.
Ono što takođe nije dobra stvar po Udineze je da je ova ekipa u najgorem mogućem trenutku upala u krizu pošto na poslednja četiri meča ne znaju za pobedu a u tom periodu su doživeli čak tri poraza, uz jedan remi u duelu sa Sasuolom na Friuliju. U prošlom kolu su “zebre” odigrale jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Atalante ali su ipak poklekli u finišu tog meča i doživeli novi poraz koji je sasvim sigurno upalio alarm u Udinama.
Ipak, mora se priznati da je ova ekipa u tim mečevima imala dosta težak raspored, pošto su igrali protiv Lacija, Rome i Atalante na gostovanjima, dok su na svom terenu dočekali Sasuolo koji je poznat kao ekipa koja ume dosta dobro da odigra na strani.

Inter: Solidna sezona za “neroazure”.

Kada se sve sabere i oduzme nekako se čini da je ovo realnost Intera. Naime, ekipa iz Milana se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona što je svakako i pre početka šampionata bio glavni cilj “neroazura”.
Ipak, u poslednje vreme izabranici Lučana Spaletija igraju nešto slabije pa su tako na četiri poslednja meča ostvarili samo jedan trijumf uz tri remija.
Međutim, mora se priznati da je Inter u prošlom kolu odigrao jedan zaista fantastičan meč na svom terenu kada su remizirali sa Juventusom (1:1), ali je opšti utisak da su na tom meču bili daleko bolji rival, i pravo je čudo kako nisu uspeli da iskoriste neku od mnogobrojnih šansi na tom meču koje bi ovom timu donele veoma važnu pobedu. Pre tog susreta, Inter je na svom terenu remizirao i sa Romom, ali za razliku od meča sa Juventusom, izabranici Lučana Spaletija su u tom susretu bili u podređenom položaju. Ono što je jako bitno je da je konačno situacija sa Ikardijem u najboljem redu, i očekuje se da mu Spaleti da šansu od prvog minuta u ovom meču.

Naš predlog

Udineze nema pravo na kiks u ovom duelu, jer bi novi neuspeh značio i grčevitu borbu za opstanak do poslednjeg kola. Sa druge strane, trebalo bi čudo da se dogodi pa da Inter ostane bez plasmana u Ligu šampiona, pogotovu što imaju tri boda više od Atalante koja se nalazi na četvrtom mestu i četiri više od Rome koja se nalazi na petom mestu. Zbog svega toga prednost u ovom meču dajemo domaćoj ekipi pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.11. Izvesno je da nas očekuje jedan meč sa velikim brojem golova pa vam zato predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Za kraj, za očekivati je da i jedna i druga ekipa postignu makar po gol na ovom susretu pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.