Tip dana: Lion – Lil: Domaćin napada drugo mesto, ali pita se tu nešto i sjajni Lil!

U nedelju nas očekuje veliki derbi 35. kola francuskog prvenstva pošto će trećeplasirani Lion dočekati drugoplasiranu ekipu Lila.
Meč između ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Lion: Može li ova ekipa do drugog mesta?

Četiri kola pre kraja prvenstva se Lyon nada da još uvek mogu dohvatiti drugo mesto koje donosi direktan plasman u Ligu šampiona, ali je i više nego očigledno da im neće biti nimalo lako. Trenutno Lil ima čak šest bodova više u odnosu na ekipu sa Žerlana, tako da je Lionu potrebna pobeda u ovom meču, ali moraju iz ove ekipe da se nadaju i još makar jednom kiksu drugoplasiranog Lila.
Sam je sebe Lion doveo u ovako nezgodnu situaciju pošto su u poslednje vreme doživeli nekoliko kikseva. Naime, prvo su sebi dozvolili da ih savlada Dižon na domaćem terenu a onda su na sve to doživeli i poraz na gostovanju kod Nanta. Treba naravno pomenuti da se sve to dogodilo nakon što su eliminisani iz francuskog Kupa i u tom trenutku su vezali tri poraza.
Međutim, mora se priznati da Lion u poslednje vreme pruža nešto bolje partije pošto su u poslednja dva kola ostvarili dve veoma važne pobede zbog kojih su i dalje ostali u igri za plasman na drugo mesto koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

Lil: Fantastična sezona za ovu ekipu!

Lil je trenutno u situaciji da brani drugo mesto koje ih vodi direktno u Ligu šampiona i za sada su na pravom putu da to i ostvare.
Naime, četiri kola pre kraja imaju šest bodova više upravo od Liona i mogu igrati mirno, jer i u slučaju poraza im ostaje jako lepa zaliha od tri boda i do kraja im preostaju dva meča na domaćem terenu u kojima su naravno favoriti, ali i jedna gostujuća utakmica, uz naravno ovo gostovanje kod Lila. Mora se priznati da je ova ekipa apsolutno i zaslužila to drugo mesto na tabeli na kom se nalaze većim delom sezone, a u drugom delu prvenstva ih niko nije ozbiljnije ugrozio.
Ono što je takođe jako bitno je da Lil u poslednje vreme igra u sjajnoj formi, i na poslednjih pet mečeva ne znaju za poraz. U tom periodu su odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu kada su aktuelnog prvaka PSŽ savladali sa više nego ubedljivih 5:1 i pokazali da se potpuno zasluženo nalaze na drugom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa na svom stadionu takođe odigrala jedan fantastičan meč pošto su bili bolji od Nima ubedljivim rezultatom 5:0.

Naš predlog

Domaćin nema mnogo izbora i mora u ovom meču da ide na sva tri boda ukoliko želi da dođe do drugog mesta i direktnog plasmana u Ligu šampiona. Sa druge strane, Lil ima finu zalihu u odnosu na ekipu sa Žerlana, pošto u ovom trenutku imaju čak četiri boda više. Ipak, prednost u ovom susretu dajemo domaćoj ekipi i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. I jedna i druga ekipa u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova pa nema sumnje da će tako biti i sada, i zato vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Za kraj, treba očekivati da i Lil dođe do pogotka na ovom susretu, jer u poslednje vreme postižu baš dosta golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1,63.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.