Tip dana: VBA – Aston Vila: Ko će u veliko finale?

U utorak nas očekuje revanš meč polufinala plej ofa za ulazak u englesku Premijer ligu u kom se sastaju Vest Bromvič Albion i Aston Vila.
Meč između ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

VBA: Još samo dva koraka do cilja!

Poznato je da je Vest Bromvič Albio prošle sezone ispao iz Premijer lige i logično je da su zbog toga sebi zacrtali samo jedan cilj za ovu sezonu a to je povratak u društvo najboljih. Naravno, nije to tako lako pošto Čempionšip važi za najkvalitetniju drugu ligu na svetu.
Primarni cilj VBA je bio da završi na nekom od prva dva mesta i izbegne plej of, međutim to ovoj ekipi nije pošlo za rukom. Naime, Vest Brom je samo prvih nekoliko kola u Čempionšipu proveo na pozicijama koje direktno vode u Premijer ligu, dok su u nastavku šampionata uglavnom bili treći ili četvrti.
Ova ekipa je sezonu završila na četvrtom mestu i samim tim su dobili prednost domaćeg terena u revanšu što bi sigurno moglo da bude od ogromne važnosti nakon poraza kod Aston Vile u prvom meču kada je bilo 2:1. Sigurno je da to nije loš rezultat za VBA, ali ostaje žal jer su baš dugo vodili i onda dozvolili sebi da u poslednjih petnaestak minuta prime dva gola. Ono zbog čega sasvim sigurno Vest Bromvič Albion u jako lepom raspoloženju dočekuje ovaj revanš sa Aston Vilom je činjenica da na pet poslednjih mečeva na svom terenu imaju isto toliko pobeda.

Aston Vila: Od očaja do sjaja…

Kada je u pitanju Aston Vila na samom startu moramo pomenuti da je ova ekipa imala dosta drugačiji regularni deo sezone od svog domaćina na ovom meču.
Naime, ekipa iz Birmingema je započela dosta dobro, ali su onda posle samo mesec dana zaigrali katastrofalno i pali u donji deo tabele. Treba naravno napomenuti i da je Aston Vila imala nekoliko negativnih serija koje su ih dovele čak i u zonu ispadanja.
Međutim, u oktobru je ova ekipa promenila trenera, ali se mora priznati ni da to nije puno pomoglo odmah na startu, da bi se kasnije po svemu sudeći kockice složile. Ni trener Smit nije blistao na početku svog angažmana, ali je Aston Vila zaigrala najbolje kad je to najpotrebnije. Početkom marta je ekipa iz Birmingema upisala čak deset vezanih pobeda što ih je dovelo na poziciju koja vodi u plej of, što je Aston Vila do kraja uspela da sačuva.
Što se tiče prvog meča polufinala plej ofa, sigurno je da mogu da budu i više nego zadovoljni pošto su bili na rubu poraza, ali su onda sa dva gola u samo 15 minuta došli do veoma važne pobede koja im ruku na srce ne garantuje plasman u veliko finale.

Naš predlog

U prvom meču je slavila Aston Vila kao domaćin sa 2:1 nakon preokreta i jasno je da je nakon takvog rezultata sve apsolutno otvoreno. U regularnom delu prvenstva je VBA završio jednu poziciju iznad Vile uz četiri boda više, a u međusobnim duelima je jednom pobedio VBA, dok je jednom bilo nerešeno. Ako uzmemo u obzir da Vest Bromvič Albion igra fantastično na domaćem terenu a Aston Vila nešto slabije u gostima, dolazimo do zaključka da je domaćin veliki favorit u ovom meču. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.71. Svi ti mečevi koje je ova ekipa odigrala na svom terenu su nam doneli i veliki broj pogodaka pa zaista nema sumnje da će tako biti i sada. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87. Za kraj, sigurno je da će i Aston Vila imati šta da poruči na ovom susretu pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.