Tip dana: Atalanta – Lacio: Može biti samo JEDAN!

U sredu je na programu finale italijanskog Kupa u kom će snage odmeriti Atalanta koja igra zaista fenomenalno ove sezone i rimski Lacio koji bi eventualnim trofejom u Kupu sigurno spasio ovu poprilično tmurnu sezonu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Atalanta: Sezona iz snova za ekipu iz Bergama!

Nema šta, fudbaleri Atalante igraju zaista fantastično ove sezone. Naime, trenutno se izabranici Đanpjera Gasperinija nalaze na odličnom četvrtom mestu na tabeli Serije A koje na kraju sezone donosi plasman u grupnu fazu Lige šampiona što bi bio ogroman uspeh za ekipu iz Bergama.
Na sve to, Atalanta ima priliku da posle dosta godina dođe do trofeja pošto ih u finalu italijanskog Kupa očekuje meč sa Lacio, koji ne blista ove sezone.
Nije na najbolji način započela sezonu ekipa iz Bergama pošto su eliminisani u plej ofu kvalifikacija za Ligu Evrope od Kopenhagena, ali isto tako nisu dobro krenuli u Seriji A. Međutim, malo po malo je Atalanta dizala svoju formu, i na kraju smo došli do toga da dva kola pre kraja prvenstva zauzimaju četvrto mesto na tabeli i imaju čak tri boda prednosti u odnosu na svoje najozbiljnije rivale, a tu pre svega mislimo na Milan, ali ne treba potceniti ni Romu koja ima četiri boda manje od ekipe iz Bergama.
U prošlom kolu je Atalanta bez većih problema na svom terenu savladala Đenovu što je bio čak četvrta uzastopna pobeda za ovu ekipu što samo govori u kakvoj formi se nalaze.

Lacio: Očekivali smo više od ekipe iz Rima!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da će fudbaleri Lacija ovu sezonu pokušati što pre da zaborave. Naime, izabranici Simonea Inzagija trenutno zauzimaju tek osmo mesto i ostala im je samo teoretska šansa da mogu preko prvenstva do plasmana u Ligu Evrope. Ipak, sigurno je da bi rimska ekipa osvajanjem italijanskog Kupa spasila donekle sezonu, ali bi samim tim došli i do plasmana u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje, čime bi navijači u ovom trenutku sigurno bili zadovoljni.
Na putu do finala je Lacio prvo eliminisao Inter, a potom i Milan, i svakako su to bili mečevi u kojima je ova ekipa ostavila daleko bolji utisak. Međutim, očekivalo se više od izabranika Simonea Inzagija u Ligi Evrope, ali pre svega u Seriji A, gde su im pre početka šampionata davane realne šanse za plasman u Ligu šampiona, pošto su istu izgubili u prošloj sezoni i to porazom u poslednjem kolu od Intera na Olimpiku.
U prošlom kolu je Lacio odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Kaljarija i slavio u tom duelu sa 2:1, kod ekipe koja pruža fantastične partije na svom stadionu.

Naš predlog

Atalanta generalno pruža dosta bolje partije od Lacija cele sezone, koji trofejom u Kupu želi da spasi istu. Ipak, prednost u ovom duelu dajemo formalnom domaćinu, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.65. Na mečevima i jedne i druge ekipe pada dosta golova ove sezone i mišljenja smo da će tako biti i sada bez obzira što je ulog trofej u Kupu. Zato vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridinabet plaća sa kvotom 1.80. Za kraj, očekujemo da i jedni i drugi postignu makar po gol na ovom susretu pa vam predlažemo da pokušate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.