Tip dana: Sasuolo – Roma: Može li “vučica” da produži nadu o Ligi šampiona?

Ovog vikenda je na programu 37. kolo italijanske Serije A, a za vas smo izdvojili poslednji meč subotnjeg programa koji se igra u Ređo Emiliji gde će Sasuolo dočekati Romu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Sasuolo: Da li je ova ekipa mogla više?

Fudbaleri Sasuola su fantastično startovali u ovogodišnjem šampionatu, i posle prvih nekoliko kola su zauzimali mesto koje donosi plasman u Ligu šampiona. Međutim, kako je sezona tako je i ova ekipa pružala sve slabije partije, pa se čini da je trenutni plasman na sredinu tabele, odlično na 10. mestu prava realnost ove ekipe.
U prošlom kolu je Sasuolo odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Torina ali su ipak doživeli poraz, i to posle preokreta “bikova”, pa je taj meč završen pobedom domaćina od 3:2. Pre tog susreta je Sasuolo odigrao nekoliko fantastičnih partija od kojih posebno izdvajamo veliku pobedu na gostovanju kod Fiorentine kada je bilo 0:1.
Ono što je posebno zanimljivo je podatak da je Sasuolo bolje igrao na gostovanjima nego na svom terenu gde su do sada ostvarili samo pet pobeda, a zanimljivo je da su od tih pet domaćih pobeda čak tri ostvarili u prvih pet kola, što samo potvrđuje koliko je dobro ekipa iz Ređo Emilije startovala u ovoj sezoni.

Roma: Može li Ranijeri da spasi sezonu?

Sigurno je da smo mnogo više očekivali od Rome ove sezone, ali je trenutno situacija takva da se ovaj klub nalazi na šestom mestu na tabeli koje naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope. Poznato je da je glavni cilj “vučice” godinama unazad plasman u Ligu šampiona, ali kako sada stvari stoje do toga će dosta teško stići ove sezone.
Naime, trenutno se na mestu koje vodi u najkvalitetnije klupsko evropsko takmičenje nalazi Atalanta koja ima tri boda više od Rome, ali i bolju gol razliku pošto su kada je međusobni skor u pitanju dve ekipe izjednačene pošto je bilo 3:3 i u Rimu, ali i u Bergamu.
Međutim, u prošlom kolu je Roma odigrala jedan zaista fantastičan meč na svom terenu kada su savladali osmostrukog uzastopnog šampiona Italije – Juventus sa 2:0 i tako održali nadu o plasmanu u Ligu šampiona, ali ono što nije dobro je da su im potrebni kiksevi Atalante, ali i Milana koji nažalost ima bolji međusobni skor od Rome.

Naš predlog

Sasuolo generalno igra dosta dobro na svom terenu, ali ipak u ovom meču neće imati posebnih takmičarskih motiva što bi svakako mogla da iskoristi Roma kojoj su bodovi preko potrebni zbog borbe za plasman u Ligu šampiona. Zato vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Takođe, treba očekivati veliki broj golova na ovom susretu jer i jedni i drugi igraju dosta efikasno ove sezone, i na njihovim mečevima uglavnom pada dosta golova, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.46. Kada su u pitanju međusobni susreti ove dve ekipe, od poslednjih pet, čak četiri je završeno tako što su i jedna i druga ekipa uspela da postignu makar po gol, pa verujemo da će tako biti i sada i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.