Tip dana: Lacio – Bolonja: Može li Mihina Bolonja do nove pobede?

Poslednji meč 37. kola italijanske Serije A se igra na Olimpiku gde će Lacio dočekati ekipu Bolonje. Biće zanimljivo videti kako će se trener Bolonje Siniša Mihajlović snaći protiv kluba u kom je verovatno pružio i svoje najbolje partije u igračkoj karijeri.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Lacio: Trofej u Kupu za spas sezone!

Nema sumnje da je Lacio spasio ovu sezonu jer su u sredu pobedom nad Atalantom osvojili italijanski Kup i tako ipak sa trofejom u vitrini završavaju ovu sezonu, koju će i pored tog trofeja sigurno što pre želeti da zaborave. Razlog za to su poprilično loše partije u Seriji A, gde Lacio na dva kola pre kraja zauzima osmu poziciju i ima čak pet bodova manje od ekipe koja će na kraju sezone igrati Ligu Evrope, ali je dobra stvar što je do tog takmičenja ekipa koju sa klupe predvodi Simone Inzagi došla nakon trofeja u italijanskom Kupu.
Ne treba zaboraviti da je Lacio pre tog trijumfa u finalu nad Atalantom uspeo da izbaci i Milan i Inter pa im sigurno niko ne može osporiti da su nezasluženo došli do trofeja.
Junak tog meča je bio srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić koji je ušao sa klupe u tom meču i posle samo nekoliko minuta postigao gol koji je prelomio taj susret, da bi na kraju sjajni Korea samo potvrdio pobedu Lacijala.
Sada ekipu iz Rima očekuje poslednji meč pred svojim navijačima u ovoj sezoni i sigurno je da će želeti da im se iskupe za poprilično loše partije.

Bolonja: Siniša Mihajlović je preporodio ovu ekipu!

Dugo je ekipa Bolonje imala velikih problema u ovoj sezoni jer su zaista očajno odigrali prvi deo šampionata, i dosta dugo bili na mestu koje na kraju sezone vodi u Seriju B. Ipak, onda se desio ključni potez po ekipu sa stadiona “Renato Dal’ Ara”.
Naime, za novog trenera je izabran sprski stručnjak Siniša Mihajlović i stvari su istog trenutka krenule na bolje. Dovoljan pokazatelj za to je bio i prvi meč Mihajlovića na klupi Bolonje kada je ova ekipa napravila veliko iznenađenje i slavila na gostovanju kod Intera. Nastavila je Bolonja sa odličnim partijama i posle tog meča i dočekali da dva kola pre kraja i definitivno obezbede opstanak u ligi što je u jednom trenutku bilo zaista teško očekivati nakon očajnih partija ove ekipe u prvom delu sezone.
U prošlom kolu su izabranici Siniše Mihajlovića takođe odigrali jedan fantastičan meč i slavili na svom terenu protiv Parme, a ono što je svakako zanimljivo u tom meču je da je Bolonja uspela čak četiri puta da zatrese mrežu rivala u drugom poluvremenu nakon miroljubivih prvih 45 minuta.

Naš predlog

Iako Lacio ne blista ove sezone sigurno je da će u poslednjem meču dati sve od sebe da se iskupe koliko toliko svojim navijačima za loše partije, pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Takođe, na mečevima i jedne i druge ekipe pada veliki broj golova, pa nam to može doneti poprilično efikasan susret i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa solidnom kvotom 1.80. Što se tiče ekipe koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović sigurno je da će i oni imati šta da poruče na ovom meču obzirom da igraju dosta dobro u drugom delu sezone pa vam upravo zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.