Tip dana: Kaen – Bordo: Može li domaćin do opstanka u poslednjem kolu?

Ovog vikenda nas očekuje poslednje kolo francuske Lige 1, a za vas smo izdvojili meč između Kaena i Bordoa koji je i te kako bitan za domaću ekipu koja bi eventualnom pobedom u ovom susretu mogla da dođe do opstanka u ligi. Što se tiče Bordoa ova ekipa gotovo nema nikakvih takmičarskih motiva za ovaj meč pošto ne mogu ni gore ni dole na tabeli.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i pet minuta.

Kaen: Može li ova ekipa do opstanka u ligi?

Veoma važna je ovo utakmica za Kaen i može im puno toga doneti, ali i oduzeti zavisno od raspleta događaja na terenu, kao i na nekim drugim stadionima. Trenutno su na poziciji koja vodi u razigravanje za opstanak i čini se da je najrealnije da tu i ostanu, a mogu biti i sretni, jer su ne tako davno bili poslednji na tabeli i malo ko im je davao šanse za opstanak u ligi.
Ipak, uspela je ekipa Kaena da veže četiri meča bez poraza, od čega su čak tri puta pobedili da bi u prošlom kolu doživeli poraz na gostovanju kod Liona. Dobro se držao Kaen u tom meču, ali su u drugom poluvremenu primili čak čak četiri gola što im svakako nije trebalo pošto se može dogoditi da o opstanku baš bude odlučivala gol razlika. Kada se sve sabere i oduzme računica je jasna a to je da pobede, po mogućnosti što ubedljivije u ovom meču i čekaju poraz Amiena, mada je dobar i remi Amiena u nekim varijantama. S druge strane porazom mogu i direktno ispasti, jer im preti Dižon.

Bordo: Očekivali smo svakako više od ove ekipe!

Mora se priznati da smo i te kako više očekivali od ekipe Bordoa ove sezone. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na očajnom 14. mestu i imaju samo pet boda više od ekipe koja će naredne sezone ispasti iz lige. Jedino vredno pomena je da su kroz kvalifikacije izborili grupnu fazu Liga Evrope, međutim ni tu se opet nisu proslavili i doživeli su eliminaciju još u grupnoj fazi drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.
Od dobrih stvari možemo još izdvojiti i plasman u polufinale Liga Kupa, ali što se tiče prvenstva tu je od samog početka bilo dosta problema. Uglavnom je Bordo bio na sredini tabele i odavno je bilo jasno da neće doći do pozicije koja naredne sezone vodi u Ligu Evrope, a ono što je još gore je podatak da na poslednjih pet mečeva ova ekipa ima isto toliko, uz činjenicu da na tri poslednja meča nisu uspeli da postignu nijedan gol, što je zaista i te kako zabrinjavajuće.

Naš predlog

Domaćoj ekipi su bodovi neophodni u ovom meču kako bi nekako uspeli da opstanu u ligi i sigurno je da će Kaen od prvog minuta meča zaigrati ofanzivno i pokušati da dođe do veoma važne pobede. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Takođe, pošto je domaći tim pod moranjem kada je ovaj susret u pitanju savetujemo vam da keca pojačate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35. Za kraj, vrlo verovatno nas očekuje jedan efikasan susret pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.