Tip dana: Vitese – Utreht: Veče odluke! Ko će u Ligu Evrope?

U utorak je na programu odlučujući meč holandskog prvenstva za ulazak u Ligu Evrope u kom će se sastati Vitese i Utreht.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Vitese: Još samo jedan korak do velikog cilja!

Cilj Vitesea za ovu sezonu je i bio plasman u Ligu Evrope, jer je bilo ipak teško očekivati da se mogu upustiti u borbu za nešto više, pored velikana iz Holandije koji su na kraju i zauzeli prve tri pozicije.
Ipak, nije Vitese uspeo da sezonu završi na četvrtom mestu koje donosi direktan plasman u Ligu Evrope, ali su i pored toga dosta blizu svog glavnog cilja.
Ova ekipa je sezonu završila na petom mestu i ako posmatramo na taj način sigurno je da su i zaslužili plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje. Nije sve krenulo najbolje u doigravanju pošto su u polufinalu eliminisali Groningen iako su u prvom duelu na gostovanju poraženi sa 2:1. U drugom meču je ipak Vitese pred svojim navijačima bez većih problema slavio sa 3:1.
U prvom meču finala doigravanja su odigrali nerešeno na gostovanju kod Utrehta pa je sigurno da sada imaju lepu priliku da proslave ulazak u Ligu Evrope pred svojim navijačima.

Utreht: Može li ova ekipa do velikog podviga?

Utreht je regularni deo prvenstva završio samo jednu poziciju ispod Vitesea, ali su osvojili isti broj bodova i sada će u drugom duelu pasti odluka ko će u Ligu Evrope.
I Utreht je pre početka sezone imao cilj da se dokopa mesta koje na kraju sezone vodi u evropska takmičenja, i svakako je da su ciljali to četvrto mesto koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu Evrope.
Ipak, na četvrtom mestu je na kraju završila ekipa AZ Alkmara, pa se Utreht morao zadovoljiti šestim mestom koje im je donelo plasman u doigravanje. Protivnik u polufinalu plej ofa je bila ekipa Heraklesa, a ono što je bilo dobro uoči tog meča je činjenica da se revanš igrao na terenu Utrehta. Međutim, ova ekipa je gotovo sav posao posao završila već u prvom meču na gostovanju kada su bez većih problema slavili sa 2:0. I u revanšu je Utreht odigrao jedan sjajan meč koji je zavšren novom ubedljivom pobedom 3:0.
Ipak, u finalu doigravanja su pred svojim navijačima remizirali protiv Vitesea (1:1), i sigurno je da ih u revanšu očekuje izuzetno težak posao.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, ipak je evidentno da je ekipa Vitesea kvalitetniji rival, i na sve to imaju odličan rezultat iz prvog susreta kada su na gostovanju kod Utrehta remizirali 1:1. Ipak, sigurno je da će domaća ekipa ići na pobedu u ovom susretu, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Takođe, treba očekivati izuzetno efikasan duel jer gostujuća ekipa mora da pokuša da stigne prednost domaće ekipe, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51. Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.