Tip dana: Holandija – Engleska: Očekuje nas pravi spektakl!

Posle nekoliko “sušnih” godina Holandija je prošle godine zablistala u novoformiranom takmičenju Liga nacija i potpuno zasluženo su izborili plasman u polufinale. Sa druge strane, Englezi su samo nastavili sa odličnim partijama i posle Mundijala u Rusiji gde su zauzeli četvrto mesto. Sada će ove dve reprezentacije ukrstiti koplja u polufinalu Lige nacija a meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Holandija: Liga nacija je preporodila ovu reprezentaciju! 

Holandija je svakako jedna od reprezentacija kojoj je Liga nacija kao novo takmičenje izuzetno dobro došlo nakon nekoliko poprilično teških godina. Naime, dva puta uzastopno se “lale” nisu uspele plasirati na velika takmičenja i propustili su Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a potom i Svetsko prvenstvo u Rusiji. Za selekciju ovog kvaliteta i tradicije sasvim sigurno je to bilo ravno katastrofi, ali u grupnoj fazi Lige nacija su pokazali da se vraćaju i da su u stanju parirati i najboljim reprezenzacijama na svetu. Najbolji pokazatelj za to je podatak da su Holanđani bili prvi u grupi i to ispred aktuelnih svetskih prvaka Francuza i bivših svetskih prvaka Nemaca!
Oba rivala su na svom terenu savladali bez primljenog gola, a remi u Nemačkoj je doneo potvrdu prvog mesta u grupi. Ipak, treba dodati da ova reprezentacija ponovo nije na najbolji način započela kvalifikacije za naredno Evropsko prvenstvo pošto su prvo bez većih problema deklasirali Belorusiju sa čak 5:0, da bi nakon toga doživeli poraz na domaćem terenu od Nemačke koja im je tom prilikom uzvratila za poraz u Ligi nacija.
Ono što je još uvek velika nedoumica kada je u pitanju ovaj meč je da li će nastupiti Liverpulov dvojac, Van Dajk i Vajnaldum.

Engleska: “Gordi Albion” igra fantastično u poslednje vreme!

Čini se da je sve nekako krenulo na bolje kada je u pitanju reprezentacija Engleske od prošlogodišjnjeg Mundijala u Rusiji kada su osvojili četvrto mesto. Čini se da je i cela engleska javnost bila izuzetno iznenađena toliko dobrim plasmanom, pošto nije tajna da su jako malo verovali u tim koji sa klupe predvodi sjajni Sautgejt. Međutim, “Gordi Albion” je zablistao na Mundijalu, ali su ipak zaustavljeni u polufinalu od Hrvata i to posle produžetaka, da bi nakon toga doživeli poraz i u meču za treće mesto od Belgije, ali su i pored toga ostavili dosta dobar utisak kada je celokupni šampionat u pitanju.
Sa dosta dobrim partijama su izabranici selektora Sautgejta nastavili i u Ligi nacija gde su došli do plasmana u polufinale i očekuje ih veliki okršaj sa Holandijom. Zanimljivo je da su takmičenje započeli porazom i to na domaćem terenu od Španije, ali su nakon toga započeli pozitivnu seriju koja još uvek traje. Naime, “Gordi Albion” je bez poraza u prethodnih sedam duela, a na sve to su dosta dobro započeli i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.
Englezi su u prvom meču na domaćem terenu deklasirali reprezentaciju Češke sa čak 5:0, da bi u drugom susretu u grupi samo potvrdili da se nalaze u fantastičnoj formi pošto su na gostovanju kod Crne Gore slavili sa 5:1, iako su prvi primili gol na tom susretu.

Naš predlog

Posle dosta godina ponovo gledamo Holandiju u izdanjima koja se i očekuju od ove ekipe. Sa druge strane, utisak je da su i Englezi preporođeni pa nema sumnje da nas očekuje veoma zanimljiv duel u drugom polufinalu Lige nacija. Obzirom da se završnica ovog takmičenja igra na neutralnom terenu kada su ove dve ekipe u pitanju, mišljenja smo da nas očekuje jedan susret u kom neće biti previše golova pošto je ulog zaista veliki. Zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Mišljenja smo i da je ipak Holandija blagi favorit u ovom susretu pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49. Za kraj, nije nemoguće da se ovaj meč završi bez pobednika, ali i bez golova, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate x koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.