Tip dana: Deportivo La Korunja – Malaga: I jednima i drugima nije mesto u Segundi, ali samo jedna ekipa može dalje!

Nakon završetka regularnog dela šampionata u španskoj Segundi očekuje nas i plej-of koji će dati poslednju ekipu koja će naredne sezone igrati u La Ligi. U okviru prvog meča se sastaju Deportivo La Korunja i Malaga a taj meč je na programu u 21 čas.

Deportivo La Korunja: Može li ova ekipa do plasmana u La Ligu?

Nije ovo bila sezona kakvu su svi navijači Deportiva očekivali jer je sasvim sigurno glavni cilj bio ekspresni povratak u La Ligu iz koje su prošle sezone nažalost ispali. Ruku na srce, mora se priznati da ova ekipa to još uvek može da učini, ali će morati da idu dosta težim putem, pošto sve četiri ekipe žarko žele plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Ono što je na kraju ipak ispalo dobro po ovu ekipu je podatak da su regularni deo šampionata završili na šestom mestu i vrlo lako je moglo da se dogodi da ne dođu do plasmana u plej of, pošto je upravo ta šesta pozicija poslednja koja na kraju sezone donosi plasman u doigravanje. Mora se priznati da su imali i malo sreće pri kraju sezone pošto je njihov glavni konkurent Kadiz kiksnuo u pretposlednjem kolu regularnog dela šampionata, a to je svakako bila prilika koju Deportivo nije mogao da propusti.
U poslednjem kolu Segunde im je bila potrebna pobeda na svom terenu protiv otpisane Kordobe, i mora se reći da su rutinski došli do tri boda u tom meču, što je bio povod za veliko slavlje u La Korunji.

Malaga: Možda je ova ekipa mogla i više ove sezone!

Kada je u pitanju Malaga odmah na startu se stiče utisak da je ova ekipa mogla i morala više ove sezone. Naime, ova ekipa je igrala dosta bolje od svog domaćina tokom ove sezone i svakako ne treba zanemariti da su proveli neko vreme i na liderskoj poziciji na tabeli. Ipak, kasnije je ova ekipa dosta pala na tabeli, i u jednom trenutku su zauzimali tek sedmo mesto na tabeli, što je bila pozicija koja im nije garantovala plasman u plej-of. Međutim, Malaga je u poslednjih nekoliko kola odigrala zaista fantastično pa tako na pet poslednjih mečeva imaju svih pet pobeda, ali to je ipak bilo premalo za drugu poziciju i direktan plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala što je svakako pre početka sezone bio glavni cilj Malage. Sezonu su na kraju završili kao treći i tako sebi zakazali duel sa ekipom Deportiva La Korunje, koja takođe ima velike ambicije kada je u pitanju ovaj plej-of.
Ono što je takođe bitno je da trećeplasirana ekipa na kraju prvenstva ima prednost u plej-ofu i u polufinalu ali i u eventualnom finalu što je sigurno nešto što je obradovalo sve navijače ove ekipe koja je ne tako davno stigla čak ii do četvrtfinala Lige šampiona.
U poslednjem kolu regularnog dela šampionata su odigrali jedan sjajan meč i slavili protiv Elčea sa 3:0, što samo potvrđuje da se ova ekipa nalazi u sjajnoj formi.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv dvomeč pošto obe ekipe silno žele povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala. Ipak, prednost u ovom susretu dajemo gostujućoj ekipi koja igra fantastično u poslednje vreme i sigurno je da će učiniti sve da pitanje pobednika ovog dvomeča reše još u prvom susretu pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.50. Takođe, očekuje se da Deportivo pruži dobar otpor u ovom susretu, pa vam pored dvojke savetujemo da probate i sa igrom GG jer očekujemo da će i gost postići makar jedan pogodak. Ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.12. Za kraj, sve ukazuje da nas ovde očekuje jedan meč sa velikim brojem golova pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.49.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.