Tip dana: Argentina – Kolumbija: Derbi prve faze “Kopa Amerike”!

Bukvalno na početku “Kopa Amerike” imamo i jedan veliki derbi pošto se u ranoj fazi turnira sastaju Argentina i Kolumbija.
Meč između ove dve zaista fantastične reprezentacije je zakazan za 00:00 časova.

Argentina: Da li je vreme za nešto VELIKO?

Nikada nije sporno bilo da li je Argentina kvalitetan tim, čak treba dodati da uvek ova reprezentacija pre početka Mundijala ili “Kopa Amerike” spada u najuži krug favorita za osvajanje trofeja, ali, nažalost, mora se priznati da su rezultati poslednjih godina izostali.
Naime, na prošlogodišnjem Mundijalu u Rusiji je Argentina jedva prošla grupu, i to pošto su u poslednjem kolu nekako isčupali pobedu protiv Nigerije nakon što su samo kolo pre toga doživeli jedan od najvećih poraza na svetskim šampionatima kada su poraženi od Hrvatske sa više nego ubedljivih 3:0. Ipak, već u osmini finala je ova selekcija zaustavljana i to od Francuske koja je posle toga došla do trofeja, i to potpuno zasluženo.
Treba istaći da su Argentinci uglavnom pobeđivali posle Mundijala u Rusiji, ali isto tako valja napomenuti da je bilo i neočekivanih poraza a tu posebno izdvajamo onaj od Venecuele.
Ono što je svakako najbitnije kada je ova selekcija u pitanju je podatak da će Leo Mesi nastupati na ovom turniru i sigurno je da sa njim u ekipi spadaju za jedne od najvećih favorita za osvajanje.

Kolumbija: Primarni cilj je prolaz u drugu fazu!

Kolumbija ima samo jedan naslov prvaka Južne Amerike, osvojen na početku ovog veka, iako su već godinama unazad jedna od najboljih reprezentacija sa ovog kontinenta. Na prošlogodišnjem Mundijalu su imali problema već u grupnoj fazi, ali su nekako uspeli proći u osminu finala i onda su zaustavljeni od strane Engleza, i to posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca. Od tada je ova selekcija odigrala čak osam prijateljski susreta na kojima su uglavnom igrali dobro i doživeli samo jedan poraz, i to mimo očekivanja protiv Južne Koreje kada je bilo 2:1.
Samo jednom su Kolumbijci remizirali i to upravo protiv Argentine a u preostalih šest mečeva su upisali pobede što je podatak koji svakako ohrabruje.
U poslednje dve provere pred ovaj važan turnir, Kolumbija je odigrala dva vrlo dobra meča i u oba su pobedili identičnim rezultatom (3:0), iako protivnici nimalo nisu naivni, a posebno tu mislimo na Peru, pošto Panama i ne spada baš u sam vrh južno američkog fudbala.
Ono što je svakako najveća dilema za Keiroša je to ko će igrati u napadu pošto Kolumbija ima dva fantastična napadaća – Radamela Falkaa i Duvana Zapatu, mada ne treba isključiti mogućnost ni da obojica počnu ovaj meč.

Naš predlog

Ono što deluje potpuno neverovatno je podatak da Leo Mesi do sada nije osvojio nijedan trofej sa Argentinom, a sigurno je da neće imati puno prilike da to uradi. Eventualno, još ovaj turnir i sledeći Mundijal koji se igra tek 2022. godine. Što se tiče Kolumbije, ova reprezentacija je izuzetno kvalitetna, al prednost u ovom duelu ipak dajemo Argentini koja ne sme sebi da dozvoli da ponovo loše započne turnir kao što je to bio slučaj na Mundijalu u Rusiji. Upravo zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 2.25. Treba očekivati da će i Kolumbija imati šta da poruči Mesiju i drugarima u ovom susretu, pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ova dva tipa, ali da keca pojačate sa duplom šansom, pa vam zato preporučujemo da odigrate 1x&GG koji kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.64.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.