Tip dana: Argentina – Paragvaj: Ključni meč za Mesija i drugare!

Sigurno je da smo dosta više očekivali od obe selekcije na otvaranju Kopa Amerike. Naime, Argentina je poražena od Kolumbije, dok je Paragvaj mimo očekivanja remizirao protiv Katra, pa je ovo meč biti ili ne biti i za jednu i za drugu reprezentaciju.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za dva sata i 30 minuta iza ponoći.

Argentina: Meč odluke!

Nakon loših partija na Mundijalu u Rusiji prošle godine kada su eliminisani još u osmini finala, Argentinci su odmah na početku Kopa Amerike priredili veliko razočarenje svojim navijačima i naravno da sada pritisak još više raste pošto ne smeju ni pomisliti na novi poraz. Čak, štaviše, i remi ovoj reprezentaciji gotovo ništa ne bi doneo pošto im vrlo verovatno ni pobede u poslednjem kolu ne bi donela prolaz u nokaut fazu što je sasvim siguno primarni cilj ove reprezentacije.
Veliko ohrabrenje je bio povratak Lea Mesija koji je nakon Mundijala u Rusiji rekao da više neće nastupati za selekciju Argentine, međutim u međuvremenu se predomislio i stavio na raspolaganje selektoru. Nisu blistali Argentinci ni posle Mundijala pošto je bilo nekoliko iznenađujućih poraza poput onog protiv Venecuele kada je bilo čak 3:1.
Na startu turnira je Argentina odigrala jedan solidan meč, ali su ipak doživeli poraz od Kolumbije pošto je ta reprezentacija iskoristila svoje šanse za razliku od Lea Mesija i drugara.

Paragvaj: Može li ova reprezentacija da odoli Argentini?

Računica selekcije Paragvaja je bila da u prvom kolu savladaju Katar pa da onda protiv dva favorita u naredna dva kola pokušaju osvojiti još barem bod, koji bi po svemu sudeći bio dovoljan za plasman u nokaut fazu. Odlično je Paragvaj i krenuo u tom prvom meču i došli do vođstva u ranoj fazi meča i to golom Kardoza iz penala. Početkom drugog poluvremena je Paragvaj udvostručio svoju prednost i tada se činilo da će bez većih problema ostvariti pobedu na startu turnira koja bi im u velikoj meri olakšala put ka plasmanu u nokaut fazu. Ipak, nakon tog drugog postignutog gola deluje da se reprezentacija Paragvaja opustila što ih je koštalo i do kraja meča su primili dva gola pa je taj duel završen bez pobednika.
Katar je bio veoma opasan rival i mogli su do potpunog preokreta, tako da je za Paragvajce ostalo puno razloga za zabrinutost. Nisu obećavale ni prijateljske utakmice pre ovog turnira, i tek su u poslednjoj proveri slavili, ali ruku na srce bilo je to u duelu protiv slabašne Gvatemale.
Međutim, mora se priznati da je i selektor Berico malo iznenadio sa sastavom u meču protiv Katra pošto su na klupi za rezervne igrače ostali Piris i Iturbe.

Naš predlog

U slučaju novog neuspeha, Argentina se vraća kući pa vam upravo zbog toga toplo preporučujemo da ovde odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Takođe, i Paragvaj će učiniti sve da ostane neporažen na ovom susretu, ali je sigurno da se neće isključivo fokusirati na defanzivu već će pokušati da napadnu Argentince, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.14. Za kraj, nema sumnje da nas očekuje jedan uzbudljiv i efikasan meč pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.