Tip dana: Ekvador – Čile: Čileanci su favoriti, ali Ekvador mora da ide na pobedu!

Kopa Amerika se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo se odlučili da za vas analiziramo meč drugog kola u grupi C, gde će snage odmeriti Ekvador i Čile.
Duel između ove dve selekcije je zakazan za jedan sat iza ponoći.

Ekvador: Meč odluke za ovu ekipu!

Mora se priznati da je Ekvador imao izuzetno loše rezultate i u prijateljskim mečevima pre početka prvenstva Južne Amerike, a onda su u prvom kolu takmičenja doživeli pravu katastrofu. Stoji da su igrali protiv veoma snažnog rivala jer je protivnik bio Urugvaj koji je po svemu sudeći jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog turnira, ali su ipak morali pružiti daleko bolji otpor.
Ekvador je taj meč izgubio sa čak 4:0, a sigurno da je tome doprinela i činjenica da su na samom otvaranju meča primili na gol, a do odlaska na odmor još dva.
Pokušali su u drugom delu barem ublažiti poraz i postići neki gol, istina je i da su imali nekoliko dosta dobrih prilika, ali jedino što su uspeli je zatresti vlastitu mrežu za konačnih 4:0. Ipak, ko zna šta bi bilo na tom meču da več sredinom prvog poluvremena nisu ostali bez igrača manje pošto je isključen Kvintero nakon jednog zaista oštrog starta.
Umesto Kvintera će sada na desni bok uskočiti Velasko, ali je sigurno da će pored te biti još promena u sastavu Ekvadora koji prosto u ovom susretu mora da ide na pobedu ukoliko želi da sačuva šanse za prolaz u nokaut fazu.

Čile: Sjajni Čileanci na startu turnira!

Čile je na najbolji mogući način otvorio prvenstvo Južne Amerike na kom brane naslov prvaka, pošto su pre tri godine posle boljeg izvođenja jedanaesteraca savladali Argentinu. Igrali su protiv Japana, selekcije koja je ipak na ovo takmičenje došla u znatno izmenjenom sastavu pošto su za isto dobili specijalnu pozivnicu, pa zbog toga nisu toliko konkurentni. Iskoristio je Čile maksimalno tu činjenicu, iako treba reći da konačnih 4:0 za Čileance baš i nije realan rezultat i nije pokazao pravo stanje stvari na terenu. I Japanci su imali svoje prilike na tom susretu, ali je Čile svoje iskoristio i napravili su veliki korak ka četvrtfinalu, što i jeste primarni cilj ove selekcije na ovom turniru.
Sigurno je da je ova pobeda nad Japanom vrlo važna i zbog samopouzdanja ove reprezentacije pošto je dobro poznato da je Čile propustio prošlogoišnji Mundijal u Rusiji.
Nakon propuštenog Mundijala je ova reprezentacija uglavnom loše igrala prijateljske mečeve, ali su zato na ovo takmičenje došli sa proverenim snagama i sigurno je da to i najbolje što Čile ima.
Ono što treba napomenuti je da prva zvezda ove ekipe Aleksis Sančez nije imao dobru sezonu u Mančester Junajtedu, ali je opšte poznato da ovaj sjajni fudbaler igra fenomenalno za reprezentaciju što je potvrdio i u tom meču protiv Japana u kom je uspeo i da se upiše u listu strelaca.

Naš predlog

Nije blistao Ekvador u prvom susretu, i sigurno je da smo svi očekivali dosta bolju partiju od njih na otvaranju prvenstva Južne Amerike. Sada ih očekuje podjednako težak posao pošto igraju protiv Čilea, koji je odlično odigrao u prvom kolu i bez većih problema savladao Japan. Što se ovog susreta tiče, veću prednost dajemo Čileancima koji žele da već u ovom susretu prebrinu sve muke oko plasmana u nokaut fazu i da onda u meču protiv Urugvaja odlučuju o tome ko će sa prvog mesta u četvtrtfinale. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95. Treba očekivati jedan izuzetno efikasan susret, pošto na mečevima i jedne i druge ekipe pada veliki broj golova u poslednje vreme. Zato vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05. Pošto smo ubeđeni u trijumf Čilea, savetujemo vam da probate i sa igrom da domaćin daje više od dva gola, G2+, koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.