Tip dana: Kolumbija – Paragvaj: Može li Paragvaj da iskoristi rasterećenost Kolumbije?

U nedelju nas očekuje poslednje kolo u grupi B na prvenstvu Južne Amerike, a za vas smo ovog puta izdvojili duel između Kolumbije i Paragvaja.
Meč između ove dve selekcije je zakazan za 21 čas.

Kolumbija: Fantastične partije ove selekcije!

Kolumbija je perfektno odigrala mečeve prva dva kola i tako su postali prva reprezentacija koja je izborila plasman u četvrtfinale ovogoišnjeg izdanja Kopa Amerike. I pre početka ovog takmičenja su Kolumbijci pokazali dobru formu i ostvarili su dve ubedljive pobede, s tim da su rivali ipak bili nešto slabiji. Međutim, ova selekcija je u prvom kolu Kopa Amerika savladala Argentinu sa 2:0, i svakako da je taj trimuf trasirao put ka četvrtfinalu, što je svakako bio primarni cilj za Kolumbiju.
Ono što je karakteristično za taj prvi meč je da je selektor Keiroš baš pogodio sa izmenama, pošto su golove na tom susretu postigli Martinez i Zapata koji su u igru ušli u drugom poluvremenu.
Nakon toga je Kolumbija odigrala meč drugog kola protiv Katra, i iako su svi očekivali laku pobedu izabranika selektora Keiroša, mora se priznati da je Katar dobrano namučio Kolumbijce. Ponovo je čovek odluke bio Duvan Zapata, koji je golom u finišu susreta doneo pobedu svom timu, ali i plasman na prvo mesto, pošto u ovom trenutku Paragvaj ima čak četiri boda manje, sa kojim se između ostalog i sastaju u ovom susretu.

Paragvaj: Ova selekcija je veoma blizu plasmanu u nokaut fazu!

Paragvaj je bez pobede u prva dva kola, ali je situacija za ovu selekciju vrlo povoljna. Odigrali su dva remija i sada bi u slučaju trijumfa nad Kolumbijom sigurno izborili plasman u četvrtfinale. Olakšavajuća okolnost je i to što je protivnik potpuno rasterećen pa sigurno neće igrati u najjačem sastavu, ali to svakako ne osporava činjenicu da će Paragvaj morati da pruži svoj maksimum u ovom susretu.
Mora se priznati da ova selekcija nije odigrala toliko loše ni prva dva meča, i ono što je jako važno je da su u oba susreta bili bliže pobedi od svojih rivala. U prvom meču u grupi su dugo vodili protiv Katra sa 2:0, ali su se onda u nastavku meča opustili i dozvolili svojim rivalima da im vrlo lako postignu dva gola.
Odličnu partiju je ova selekcija pružila u drugom kolu kada je protivnik bila Argentina kojoj je taj susret bio biti ili ne biti. Međutim, nisu se Paragvajci uplašili Mesija i drugara, i došli su do vođstva u tom susretu, ali je ipak upravo Mesi izjednačio posle penala. Imao je ubrzo nakon toga i Paragvaj penal za vođstvo, ali ga nažalost nisu iskoristili, pa su morali da se zadovolje sa bodom. Ono što im svakako ide u prilog kada je ovaj meč u pitanju je činjenica da Kolumbija nema takmičarskih motiva pošto su obezbedili prvo mesto u grupi.

Naš predlog

Kolumbija nije previše zainteresovana za ovaj susret, a poslednje vesti koje nam stižu iz Južne Amerike nam jasno ukazuju da će selektor Keiroš odmoriti svoje najbolje fudbalere. Sa druge strane, Paragvajcima trijumf u ovom susretu sigurno donosi drugo mesto na tabeli, a samim tim i plasman u nokaut fazu, što je svakako bio primarni cilj za ovu selekciju. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.61. Za one koji su skeptični, savetujemo vam da probate sa duplom šansom x2 koja je takođe pristojna i kladionica Meridianbet je plaća sa kvotom 1.45. Vrlo moguće je da gledamo meč sa velikim brojem golova, pa vam predlažemo za kraj da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.