Tip dana: Čile – Urugvaj: Ko će sa prvog mesta u nokaut fazu?

Za kraj takmičenja u ovoj grupi jedan veliki derbi južnoameričkog fudbala između aktuelnog prvaka i selekcije koja je najviše puta osvajala naslov. I jedni i drugi su potvrdili ulogu favorita pa ćemo i Čile i Urugvaj gledati u nokaut fazi.
Meč između ove dve selekcije je zakazan za jedan sat iza ponoći.

Čile: Sjajne partije na startu “Kopa Amerike”!

Nikako ne treba da začude odlične partije reprezentacije Čilea na ovogodišnjem prvenstvu Južne Amerike pošto ova ekipa prosto ume da igra to takmičenje, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je podatak da su oni trijumfali na prošlom turniru, kada su u finalu bili bolji od Argentine posle boljih izvođenja jedanaesteraca.
Odlično je Čile startovao i na ovom turniru i do sada su upisali dve pobede, i obezbedili plasman u nokaut fazu što je svakako bio glavni cilj u jednoj poprilično izjednačenoj grupi.
Prvo je Čile slavio u meču prvog kola protiv Japana kada je bilo i više nego ubedljivih 4:0, ali se mora priznati da Čile nije bio toliko bolji od Japana koliko to rezultat pokazuje, pošto je i azijska selekcija imala dosta prilika na tom susretu, koje na sreću nisu iskoristili. U drugom kolu je Čile takođe ostvario pobedu, i to veoma važnu pošto im je ona i donela plasman u nokaut fazu turnira. Slavili su u meču protiv Ekvadora, rezultatom 1:2, ali ni u tom meču nije sve išlo glatko pošto su rano došli u vođstvo, ali je onda Ekvador do kraja prvog poluvremena uspeo da izjednači, da bi u nastavku meča sjajni Aleksis Sančez doneo pobedu svom timu.

Urugvaj:  Glavni cilj je ostvaren!

I Urugvaj je zablistao u prvom kolu, s tim da su oni demonstrirali snagu u duelu sa Ekvadorom. Savladali su neugodnog rivala sa 4:0, i mora se priznati da je malo ko očekivao ovako ubedljivu pobedu Urugvaja u tom susretu, pošto je Ekvador poznat kao vrlo tvrda selekcija. Kao i kod Čileanaca, u glavnoj ulozi su bile najveće zvezde ove selekcije. Kavani i Luis Suarez su bili strelci, uz podatak da je prvi gol na gom meču postigao Lodeirom dok su poslednji gol Ekvadorci sami sebi postigli. Ono što svakako treba pomenuti je da je rival sredinom prvog poluvremena ostao sa igračem manje i veliko je pitanje da li bi Urugvajci ostvarili ovoliko ubedljiv trijumf da nije bilo tok isključenja.
U drugom kolu je ipak Urugvaj pokazao sve svoje slabosti, pošto su remizirali sa Japanom koji je na ovo takmičenje došao u izuzetno oslabljenom sastavu. Dva puta su gubili Urugvajci od ove azijske selekcije koja je za ovaj turnir dobila specijalnu pozivnicu, ali su dva puta uspevali da se vrate, i ovog puta preko Suareza, ali i preko štopera Himeneza. Treba napomenuti da nije bilo Vesina zbog povrede, i sigurno je da će on odmoriti i u ovom susretu pošto je Urugvaj praktično izborio plasman u četvrtfinale.

Naš predlog

I jedni i drugi su obezbedili plasman u nokaut fazu, i sigurno je da zbog toga obe ekipe neće previše zapinjati u ovom susretu. Ipak, šansu u ovom meču će dobiti fudbaleri koji su imali manju minutažu na ovom turniru, pa je sigurno da će želeti da pokažu svoj kvalitet na ovom meču. Upravo to nam može doneti meč sa velikim brojem golova pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.15. Takođe, otvorena igra sa obe strane nam gotovo garantuje da će i jedni i drugi postići makar po jedan golo na ovom meču, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93. Za kraj, blagu prednost u ovom susretu dajemo reprezentaciji Urugvaja, koja ima nešto širu rotaciju, pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.