Tip dana: Venecuela – Argentina: Da li će “gaučosi” ponovo šokirati naciju?

U petak nas očekuje drugi četvrtfinalni meč na prvenstvu Južne Amerike u kom će snage odmeriti Veneceuela i Argentina.
Meč između ove dve selekcije je zakazan za 21 čas.

Venecuela: I ovo je veliki uspeh!

Kada se sve sabere i oduzme, svi navijači Venecuele mogu da budu i više nego zadovoljni kako njihova ekipa igra na ovogodišnjem prvenstvu Južne Amerike. Naime, u nimalo lakoj konkurenciji je Venecuela došla do nokaut faze, pošto su u grupi pored ove selekcije bile još i reprezentacije Brazila, koji je ujedno i domaćin turnira, zatim Perua koji je nastupao na prošlogodišnjem Mundijalu, ali i Bolivija koja često ume da pomrsi konce i mnogo kvalitetnijim reprezentacijama od Venecuele.
U prvom kolu su odigrali dosta tvrd meč i remizirali sa Peruom, a taj susret je završen bez golova. U drugom kolu su reprezentativci Venecuele napravili možda i najveće iznenađenje do sada, pošto su uspeli da ponovo izvuku bod protiv Brazila koji je glavni favorit za osvajanje ovog turnira, a na sve to i domaćin.
U poslednjem kolu je Venecuela bez većih problema slavila u duelu sa Bolivijom, koja kada ne igra na svom terenu koji je na velikoj nadmorskoj visini, uglavnom gubi. Reprezentativci Venecuele su već uspeli da odole jednoj od najkvalitetnijih selekcija na svetu, videćemo šta će biti slučaj ovog puta kada se sastaju sa Argentinom koja ruku na srce ne blista u poslednjih nekoliko godina.

Argentina: Da li je na pomolu novi krah?

Svi se sećate prošlogodišnjeg Mundijala u Rusiji kada su se Argentinci jedva provukli do plasmana u nokaut fazu, a svakako da će ostati ubeležen meč u grupi kada su doživeli jednu od najvećih blamaža u svojoj istoriji pošto su poraženi sa 3:0 od Hrvatske. Na kraju su pobedom nad Nigerijom u poslednjem kolu nekako došli do plasmana među 16 najboljih selekcija na svetu, ali su već zastali na prvoj prepreci, pošto su eliminisani od Francuza iako su u jednom trenutku vodili sa 2:1.
Ništa bolje po ovu selekciju nije krenulo ni prvenstvo Južne Amerike. Naime, Argentina je u prvom kolu doživela poraz od Kolumbije, iako su većim delom tog meča bili bolji rival na terenu. U drugom je usledio meč sa Paragvajem, u kom su Argentinci pružili ponovo bledu partiju, i uz dosta sreće došli do boda u tom meču, pošto su Paragvajci kod rezultata 1:1 promašili jedanaesterac.
Ipak, “gaučosi” su u poslednjem kolu grupne faze odigrali do sada najbolji meč na turniru i bez većih problema slavili u duelu sa Katrom, koji je za ovaj turnir dobio specijalnu pozivnicu, i dosta dobro igrao sve do tog meča sa Argentinom, koji su izabranici selektora Skalonija rešili u svoju korist (2:0). Ostaje da se vidi, da li je sve ovo bilo namerno tempiranje forme, ili su Argentinci i dalje u velikoj krizi koja traje poslednjih nekoliko godina.

Naš predlog

Novi neuspeh Argentinaca bi zaista šokirao naciju, pa vam zato preporučujemo da bez mnogo razmišljanja odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Takođe, treba očekivati da će izabranici selektora Skalonija od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu rivala i pokušati što pre da dođu do vođstva kako bi sebi olakšali posao u nastavku meča i došli do polufinala, što i jeste primarni cilj na ovom turniru. Zbog toga vam preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.46. Takođe, treba očekivati i meč sa velikim brojem golova pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.12.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.