Tip dana: Urugvaj – Peru: Da li će Urugvaj opravdati ulogu favorita?

Znamo već koje su tri ekipe koje su uspele da dođu do polufinala, a meč između Urugvaja i Perua će nam dati i tog poslednjeg polufinalistu.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Urugvaj: Sjajne partije u grupnoj fazi!

Sigurno je da reprezentacija Urugvaja u poslednjih nekoliko godina pruža dosta dobre partije. Prošle godine na Mundijalu u Rusiji su stigli do četvrtfinala gde su eliminisani od Francuza koji su kasnije došli do svetske titule, ali upravo je Urugvaj ekipa koja je možda i najviše namučila trikolore na putu do osvajanja Mundijala.
Nakon toga je ova selekcija dosta dobre partije pružala i u prijateljskim mečevima, a da se nalaze u pravoj formi su pokazali na prvenstvu Južne Amerike gde su bez većih problema došli do plasmana u nokaut fazu, što je samo jedan od ciljeva ove selekcije, pošto nije tajna da Urugvaj ima najviše moguće domete kada je ovaj turnir u pitanju.
Veliku zrelost je ova selekcija pokazala u poslednjem meču grupne faze, kada su prepustili inicijativu Čileu, koji je većim delom meča bio bolja ekipa na terenu, a onda desetak minuta pred kraj utakmice preko Kavanija došli do gola koji im je doneo prvo mesto u grupi, ali i nešto lakšeg rivala u četvrtfinalu, pošto je poraženi iz tog duela išao na Kolumbiju koja je odigrala perfektno u grupnoj fazi.
Jedina mrlja za sada je onaj meč sa Japanom, pošto su svi tu već upisali tri boda, ali je taj susret završen bez pobednika, iako su Urugvajci pokazali veliki karakter pošto su se čak dva puta vraćali u meč i stizali prednost rivala. Ono što svakako može da raduje legendarnog selektora ove reprezentacije Tabareza je činjenica da je Kavani u fantastičnoj formi, kao i da odbrana deluje toliko dobro da se čini da im je nemoguće dati gol, zbog čega Urugvaj svrstavamo u jednog od favorita za osvajanje prvenstva Južne Amerike.

Peru: Primarni cilj je ispunjen!

Ono što je svakako najbitnije je da je reprezentacija Perua ostvarila zacrtani plan kada je u pitanju ovo izdanje prvenstva Južne Amerike pošto su se plasirali u četvrtfinale. Ne može se baš reći da su blistali, posebno zbog duela poslednjeg kola protiv Brazila, kada su deklasirani rezultatom 5:0.
Ipak, pre toga su imali lepu situaciju pošto su osvojili pet boda, i mirno sačekali poslednji susret u grupnoj fazi sa jednim od najvećih favorita za osvajanje trofeja. U prvom kolu su odigrali jedan tvrd meč sa Venecuelom, koji je možda i očekivano završen bez golova, dok su u drugom kolu bez većih problema slavili protiv Bolivije, za koju je poznato da dosta loše igra van svog terena, koji je jedan od najtežih na svetu za sve protivnikem pošto se nalazi na velikoj nadmorskoj visini.
Ipak, i tom susretu su iznenađujuće primili prvi gol, ali su uspeli da se konsoliduju i postignu čak tri gola do kraja, nakon čega je bilo i više nego jasno da imaju ogromne šanse za plasman  nokaut fazu, pošto se zna da će tu mesto naći i dve najbolje trećeplasirane selekcije.
Sigurno je da će reprezentativci Perua meč protiv Brazila želeti što pre da zaborave, a zanimljivo je da su već posle prvih pola sata igre gubili sa 3:0, dok su do kraja susreta odigrali nešto bolje, ali uspeli da prime i još dva gola za konačnih 5:0.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme dolazimo do zaključka da je Urugvaj u ovom trenutku daleko kvalitetnija selekcija koju sa klupe odlično predvodi legendarni Oskar Tabarez pa vam predlažemo da bez mnogo razmišljanja odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Ne treba ovde očekivati veliki broj golova pa vam predlažemo da probate sa igrom od 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Takođe, za nešto hrabrije iz istog razloga savetujemo da odigrate igru 1-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 1.90.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.