Tip dana: Brazil – Argentina: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

Prvo polufinale prvenstva Južne Amerike nam donosi pravi spektakl i duel dve najbolje južnoameričke reprezentacije svih vremena. Nisu Brazil i Argentina rekorderi po broju naslova pobednika Kupa Amerike, ali su zato i jedni i drugi mnogo puta bili svetski šampioni, pa nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl.
Meč između ove dve selekcije zakazan je za dva sata i 30 minuta iza ponoći.

Brazil: Možda smo očekivali i više!

Iako reprezentativci Brazila na ovom turniru koji se inače igra u njihovoj domovini nisu izgubili nijedan meč, daleko od toga da su blistali. Jedina partija koja je zadovoljila sve navijače ove reprezentacije je sasvim sigurno bila protiv Perua, kada su “karioke” zablistale i slavile sa 5:0, čime su potvrdili prvo mesto u grupi.
Pre toga su izabranici selektora Titea odigrali bez golova sa Venecuelom, dok su i u prvom kolu imali dosta problema protiv Bolivije koju su uspeli da načnu tek u drugom poluvremenu, a svakako će ostati upamćeno to što su ih navijači dobrano izviždali na pauzi.
Takođe, ni u četvtfinalu “karioke” nisu blistale, pošto su tek posle boljeg izvođenja jedanaestereca eliminisali selekciju Paragvaja, koja je odigrala zaista dobar meč.
Ono što svakako treba istaći je i podatak da na tom meču nije bilo Kazemira koji je zaista bitan šraf u brazilskoj reprezentaciji, a zamenio ga je Alan, koji je takođe ostavio dosta dobar utisak. Ipak, svakako ne treba zaboraviti da Brazil do sada još nijednom nije primio gol na ovom turniru, pa je sigurno da su favoriti i u ovom meču, iako protivnik ovog puta nije nimalo naivan.

Argentina: Stvari polako ali sigurno idu na bolje!

Kada se sve sabere i oduzme, čini se da je selekcija Argentine ono najbolje ostavila za kraj, pošto su na početku turnira igra katastrofalno, ali kako je vreme prolazilo pružali su sve bolje i bolje partije, što je i dovelo do toga da bez većih problema dođu do polufinala, što i jeste bio primarni cilj.
Na početku su doživeli poraz od Kolumbije, ali se mora priznati da su većim delom tog susreta prosto bili bolja ekipa na terenu, ali su Kolumbijci umeli da kazne njihove promašaje. Potom su u drugom kolu igrali protiv Paragvaja, i opšti utisak je da su u tom meču imali dosta sreće, pošto su Paragvajci promašili penal kod rezultata 1:1, i veliko je pitanje da li bi “gaučosi” uopšte o prošli u nokaut fazu da su tu doživeli poraz.
U poslednjem kolu su bez većih problema savladali Katar koji je dobio specijalnu pozivnicu za ovaj turnir, ali treba reći da su golovi na tom meču bili posledica velikih grešaka Katrana, a ne neke preterano dobre igre Argentinaca.
U četvrtfinalu su odigrali sigurno najbolju partiju od početka turnira i bez većih problema slavili protiv Venecuele, a ponovo se u tom meču istakao Lautaro Martinez i pokazao da se na njega u narednom periodu mora ozbiljno računati, pogotovu što Mesi već godinama ne igra najbolje za reprezentaciju.
U polufinalu ih ne očekuje samo izuzetno kvalitetan protivnik već i neprijateljski nastrojena publika pošto je poznato koliki je rivalitet između Argentine i Brazila.

Naš predlog

Nekako nam sve pred ovaj susret govori da će na ovom duelu biti zaista mali broj golova. Brazil dosta često ima problema sa realizacijom, dok nisu primili gol na celom turniru, dok Argentina ima isti bolju što se tiče realizacije, a i oni primaju mali broj golova, pa vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Takođe, ne treba da iznenadi ukoliko o finalisti prvenstva Južne Amerike odlučuju penali, pošto su ove dve selekcije u prošlosti uglavnom remizirale. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate x koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.45. Za kraj, pošto smo već mišljenja da neće biti pobednika na ovom susretu, savetujemo vam da pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa takođe solidnom kvotom 1.95.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.