Tip dana: Dalas – DC Junajted: Mogu li Runi i drugari do nove pobede na teškom gostovanju?

U petak posle ponoći nas očekuju još tri meča u okviru MLS šampionata, a za vas smo ovog puta izdvojili duel koji se svakako može okarakterisati derbi mečom, u kom se sastaju Dalas i DC Junajted.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za tri sata iza ponoći.

Dalas: Glavni cilj je plasman u plej-of!

Kada se sve sabere i oduzme sasvim sigurno je da svi navijači Dalasa mogu da budu zadovoljni sa onim što pružaju njihovi fudbaleri ove sezone. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli zapadne konferencije, što je odličan plasman ako uzmemo u obzir da je glavni cilj ove ekipe plasman u plej of.
Zanimljivo je da Dalas ove sezone ima isti broj pobeda i poraza (sedam), ali je vidljivo da dosta bolje partije pružaju na svom terenu gde imaju pet pobeda, četiri remija i samo jedan poraz i to od Njujork Red Bula. Ipak, Dalas dosta lošije igra na strani gde su do sada osvojili samo sedam bodova, pošto su ostvarili dve pobede, jedan remi i čak šest poraza.
Ono što takođe nije dobra stvar po ovu ekipu je podatak da su ispali i u osmini finala Kupa, ali ruku na srce sada se mogu fokusirati isključivo na MLS šampionat, gde im za sada dosta dobro ide i na pravom su putu da ostvare plasman u plej-of. Sve do prošlog kola je Dalas imao jednu fantastičnu seriju pošto su vezali četiri meča bez poraza, ali su onda u prošlom kolu doživeli poraz na gostovanju kod Portlanda 1:0.

DC Junajted: Mogu li Runi i drugari do titule?

DC Junajted je prošle sezone napravio novi stadion u koji je uložio mnogo novca, a odmah nakon toga su doveli i svakako najzvučnije pojačanje u istoriji kluba pošto su doveli Runija, koji igra zaista fenomenalnom od kako je stigao u Vašington. Ove sezone klub ima samo jednu ambiciju a to je šampionska titula, i za sada im zaista dobro ide pošto trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli istočne konferencije, iza prvoplasirane Filadelfije. Ipak, evidentno je da ima još dosta da se igra, pa je ono što je u ovom trenutku najbitnije da ekipa iz Vašingtona nastavi sa dobrim partijama i sa što bolje pozicije obezbedi plasman u plej-of.
I DC United je ispao iz Kupa u osmini finala, ali zato njihova serija mečeva bez poraza u prvenstvu i dalje traje. Sredinom maja su poslednji put poraženi na gostovanju kod Hjustona i od tada su odigrali pet utakmica, od toga su četiri puta remizirali i samo jednom pobedili. Savladali su Orlando u pretprošlom kolu sa 1:0 na domaćem terenu, na kom su u prošlom kolu igrali 1:1 sa Torontom, iako su bili na pragu poraza. Naime, Runi je doneo bod golom iz penala u sudijskoj nadoknadi, dok je protiv Orlanda doneo pobedu sjajnim golom sa ogromne udaljenosti, čime je još jednom pokazao da je u ovom trenutku jedan od najboljih fudbalera u MLS-u.

Naš predlog

Iako Dalas igra fantastično na svom terenu gde do sada imaju samo jedan poraz uz čak pet pobeda i četiri remija, treba priznati da DC Junajted ima dosta bolji roster od svog domaćina na ovom susretu. Na sve to, ekipa iz Vašingtona ima šampionske ambicije ove godine, pa im zbog svega toga i dajemo veću prednost u ovom susretu i predlažemo vam da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.05. DC Junajted ima jedan od kvalitetnijih napada u ligi predvođen Runijem, pa trebamo očekivati makar dva gola gostiju na ovom susretu i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa zaista sjajnom kvotom 3.10. Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 4.35.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.