Tip dana: Zenit – Lokomotiva Moskva: Ko će do trofeja u Superkupu?

Već sledeće nedelje nas očekuje novo prvenstvo Rusije, a kao uvertira za rusku Premijer ligu očekuje nas Superkup u kom će se sastati Zenit i Lokomotiva iz Moskve.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Zenit: Prošla sezona je bila sjajna, može li i ova da bude podjednako dobra?

Posle dosta neuspešne sezone 2017-18, fudbaleri Zenita su prošle sezone zaigrali onako kako se očekuje od njih, a to je kao posledicu imalo osvajanje titule šampiona Rusije, i to na dosta ubedljiv način, pošto su nekoliko kola pre kraja šampionata otklonili baš sve dileme.
Ekipa iz Sankt Petersburga je od samog starta pokazala da će voditi glavnu reč kada je u pitanju šampionski pehar, i nema sumnje da su i više nego zasluženo došli do pete titule prvaka. Ipak, dosta su podbacili u ruskom Kupu gde su takmičenje završili još u osmini finala, što je malo ko očekivao.
Treba naravno pomenuti i to da je Zenit prošle sezone nastupao u Ligi Evrope, ali iako su dobro igrali u grupnoj fazi, u osmini finala su eliminisani od Viljareala, i to pošto su na svom terenu doživeli ubedljiv poraz (1:3).
Nisu do sada preterano aktivni operativci ovog kluba u letnjem prelaznom roku, i praktično da nije bilo pojačanja, a Zenit su u međuvremenu napustili golman Lodigin, zatim iskusni Markizio, kao i Neto i Novoselcev. Ipak, nema dileme da tim iz Sankt Petersburga i bez svih ovih fudbalera ima jedan izuzetno kvalitetan roster, što bi gotovo sigurno trebalo da potvrde i u ovom meču Superkupa, u kom im je pobeda imperativ, jer žele da na najbolji mogući način uđu u novu sezonu.

Lokomotiva Moskva: Sve u svemu – solidna sezona!

Pričali smo već da je Zenit imao katastrofalnu sezonu 2017-18, dok je upravo ta sezona bila jedna od najuspešnijih u istoriji kada je u pitanju Lokomotiva Moskva pošto su u njoj došli do šampionske titule, ali i plasmana u Ligu šampiona, gde se ruku na srce i najblaže rečeno nisu proslavili.
Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da prošla sezona nije bila uspešna kao preprošla, ali nema sumnje da svi navijači ekipe iz Moskve mogu da budu zadovoljni sa onim što su njihovi fudbaleri ostvarili.
Naime, Lokomotiva nije odbranila naslov prvaka prošle sezone, ali su ipak došli do trofeja pošto su trijumfovali u ruskom Kupu, što im je na kraju krajeva i omogućilo da igraju za trofej u Superkupu. Igrali su grupnu fazu Lige šampiona i to im je oduzimalo snagu, iako se nisu proslavili u tom takmičenju i upisali su pet poraza, uz samo jedan trijumf.
U prvenstvu su bili loši u prvom delu gde zaista nisu ličili na onu ekipu koja je samo sezonu pre toga trijumfalno došla do šampionske titule, ali su se popravili u drugom delu šampionata, tako da su na kraju ipak bili drugi, uz podatak da su zaostali čak osam bodova za Zenitom, sa kojim se između ostalog i sastaju u ovom meču koji će nam dati osvajača Superkupa.

Naš predlog

Zenit želi svakako da nastavi sa dobrim partijama iz prošle sezone, i ako je bilo dosta odlazaka, mora se reći da je ova ekipa sačuvala kostur ekipe. Sa druge strane, Lokomotiva je sezonu u ruskom šampionatu završila na drugom mestu, iako je malo to očekivao nakon katastrofalno prvog dela šampionata, kada im je malo ko davao i šanse za plasman u neko od evropskih takmičenja. Što se ovog susreta tiče, prednost dajemo ekipi iz Sankt Petersburga pa vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50. Ne treba ovde očekivati previše golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da pokušate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Za kraj, mišljenja smo da na ovom susretu na poluvremenu neće biti golova, te da će Zenit u nastavku krenuti na sve ili ništa, i zato vam savetujemo da probate sa prelazom x-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.